Rogán Antal hírek

Politikus › Rogán Antal

Rogán új feleségének családja már most nagyon jól jár a friggyel

21.02.04 09:08

A propagandaminiszter újdonsült családja nem is lehetne boldogabb: érdekeltségeik manapság csak úgy vonzzák az állami bank százmilliós kölcsöneit.

Eljegyzés, jacuzzi, földbirtok

21.02.04 07:55

Eddig életük, anyagi helyzetük, munkájuk nem tette lehetővé ezt a nagy ügyletet – mondják a helyiek Rogán Antal hirtelen földbirtokossá lett új családjáról.

Index: a földhivatali nyilvántartásban még nem látszik, hogy Rogán Antal felesége földet vett volna

21.02.03 20:33

A lap szerint ez arra utal, hogy eddig egyetlen szerződés sem teljesült. Banki szakemberekre hivatkozva pedig azt írják, egyáltalán nem biztos, hogy az öt vásárló megkapja az 1,58 milliárd forint hitelt.

Képviselői jövedelmek friss toplistája: volt, aki napi 737 ezret keresett!

21.02.03 11:10

Az országgyűlési képviselőknek változatlanul kevesebb mint a felére jellemző, hogy az országos átlagot bőven meghaladó fizetését - olykor nem is annyira kevés - mellékessel egészíti ki. Volt, aki naponta több mint 700 ezer forintot keresett…

A(z) "Rogán Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Karácsony vészriadót fújt – olyan aljasságra készülnek Orbánék, amire még nem volt példa

Most készül Magyarország történetének talán legnagyobb lenyúlása. A bukástól rettegő kormány az autópályákat is el akarja adni, ezzel a következő 35 (!) évben több mint 5000 milliárd forintot(!) kapna az államtól, vagyis az adófizetők…

Ismert személy

Milliárdos lett Rogán Cecília békásmegyeri panelba bejelentett üzleti partnere

A Magno Studio Kft. a semmiből érkezett meg a kormányközeli üzletek közelébe. A társaság 2016-ban még csak 30 millió forintos nyereséget termelt, tavaly már több mint 1 milliárd forintot.

Politikus

Exkluzív fotó: így sétálgat kedvesével Mészáros Lőrinc Olaszországban

Dél-Olaszországban nyaral jegyesével, Várkonyi Andreával Mészáros Lőrinc, Magyarország leggazdagabb embere, Orbán Viktor gyerekkori jóbarátja. A fotót az ugytudjuk.hu olvasója készítette Amalfi egyik sétálóutcájában. Mészárosék…

Közélet

Karácsony Gergely kidobta az alapjövedelem ígéretét

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára biztos benne, hogy a baloldal hatalomra kerülve adót emelne, nőne a munkanélküliség, csökkennének a bérek.

 

Kategória ajánló