Rogán Antal hírek

Politikus › Rogán Antal

Rengeteg pénzbe kerülnek az informatikai fejlesztések szakértői

21.01.27 16:11

Két uniós és egy hazai forrásból megvalósuló informatikai fejlesztéshez keres szakértőket a Digitális Kormányzati Ügynökség, mintegy 141 milliárd forint keretösszeg erejéig.

Novák Katalin miniszterként is alelnök maradhat

21.01.21 07:46

Novák Katalin a jövőben már nem államtitkárként, hanem miniszterként lehet az Idősek Tanácsának alelnöke, de Rogán Antal is tanácskozási jogot kapott.

160 millió forintot vettek ki osztalékként Rogán Cecíliáék a Nakama & Partnersből

21.01.19 16:24

Tavaly szeptemberben kellett volna megjelentetni a papírokat, ma kerültek fel az Elektromos Beszámoló Portálra. Ám ez csak az egyik társaságuk, a másik vállalkozásuk, a Top News Hungary Kft. további 150 millió forintot hozott.

Az új évet cégalapítással kezdte Rogán-Gaál Cecília

21.01.18 16:15

Az Orbán Viktor kabinetfőnökétől, Rogán Antaltól való válása – és a tavaly nyári újbóli férjhezmenetele – ellenére is első hitvese nevét használó üzletasszony egy olyan vállalkozást gründolt, amely tevékenységi köre alapján akár vakcinaszállítással és…

Szerencsejátékos pénzből díjazták a járvány hőseit

21.01.17 18:43

Kategóriánként ötmillió forintot osztott ki a Nők Magyarországért Klub, amikor példamutató nőket jutalmazott még októberben. Most az is kiderült, hogy a Novák Katalin miniszter által elnökölt szervezet milyen forrásból tudta finanszírozni a díjat: az…

A(z) "Rogán Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Príma üzlet a feleslegesen vett lélegeztetőgépek raktározása: a Rogán közeli vállalkozók ennyit keresnek az üzleten

Havi nagyjából kilencvenmillió forintba kerül a kormány által tavaly felesleges mennyiségben összevásárolt lélegeztetőgépek raktározása – írta a Hvg-re hivatkozva a 24.hu.

Közélet

A baloldali ellenzék egymillió vakcinától fosztotta volna meg a magyarokat

A baloldali ellenzék egymillió vakcinától fosztotta volna meg a magyarokat – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára hétfőn parlamenti felszólalásában.

Politikus

Egy másik konzervatív frakcióhoz csatlakozott a Fidesz Strasbourgban

Van egy hely, ahol már most megvalósult Orbán, Salvini és Morawiecki budapesti álma.

 

Kategória ajánló