Rogán Antal hírek

Politikus › Rogán Antal

Páratlan páros: Rogán Mészáros Lölöhöz költözött?

20.05.12 14:58

A 444 kiderítette, hol kénytelen tengetni a napjait Rogán Antal propagandaminiszter, miután felesége kiadta az útját. Úgy tűnik, Mészáros Lőrincék egyik házába költözött be.

Az élet megy tovább: a kormány 15 milliárdot költ kommunikációra

20.05.08 15:07

Az idei központi költségvetésben több mint 70 milliárd forintot csoportosított át a kormány, legtöbbet - 15 milliárd forintot - a kormányzati kommunikációval és konzultációval kapcsolatos feladatokra ítélt meg magának.

Újabb 6 milliárdot költ az állampolgárok „tájékoztatására" Rogán Antal, a pénz persze megint Balásy Gyulánál landol

20.05.08 11:47

Újabb több mint 6 milliárd forintot költ el az állampolgárok tájékoztatására a kormányzati kommunikációért felelős Miniszterelnöki Kabinetiroda. A Rogán Antal vezette tárca még április elején állapodott meg az állami hirdetési pénzeket felszívó…

A budapestiek hétfőtől nem utazhatnak a Balatonra, ezért Rogán Cecília megragadta az utolsó nagy alkalmat

20.05.03 18:30

A budapesti és Pest megyei lakosok hétfőtől nem utazhatnak vidékre, hogy ott folytassanak szabadidős sétát, és pláne nem aludhatnak ott – tudatta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebook-oldalán közzétett videóban szombaton:

Rogánt a nemzet hoppmesterévé nevezte ki Orbán Viktor

20.05.01 12:39

Rogán Antal lett a kiemelt nemzeti ünnepek felelőse Orbán Viktor javaslatára – jelent meg a határozat csütörtök éjjel a Magyar Közlönyben.

Rogán Antal lesz a nemzeti és kiemelt ünnepek felelőse

20.05.01 11:32

A határozat csütörtök éjjel jelent meg a Magyar Közlönyben. Egy 2017-es kormányhatározat a nemzeti fejlesztési minisztert jelölte ki a nemzeti ünnepek és más kiemelt rendezvények felelősévé, de ilyen tisztség 2018 óta nincs. Jogutódja az…

3,2 milliárdos állami támogatást kér Mészáros Lőrinc balatonfüredi kempingfejlesztésére a fideszes polgármester

20.04.28 06:16

3,2 milliárd forint egyedi támogatást kér a Magyar Turisztikai Ügynökségtől a fideszes Bóka István vezette Balatonfüred a kemping turisztikai fejlesztésére, hogy „a jelenlegi, a városimázst is romboló állapotokat megszüntesse” – írja a 24.hu.

A(z) "Rogán Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Dömötör Csaba: A Jobbik könnyedén a hazugságok útjára lépett

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a Jobbik könnyedén köt elvtelen alkukat.

Politikus

Ugye nem akarjátok, hogy Jones visszajöjjön? – olvasókör alakult a Fővárosi Közgyűlésen

Kovács Péter (Fidesz) a XVI. kerület polgármestere a Fővárosi Közgyűlésen az Állatfarmból olvasott fel hosszasan. Lássuk a medvét, akarom mondani a disznót! “Ez idő tájt történt, hogy a disznók váratlanul beköltöztek a tanyaházba,…

 

Kategória ajánló