Rogán Antal hírek

Politikus › Rogán Antal

Az új Rogánné családjának földjei 24 milliárdot is érhetnek nemsokára

21.02.10 08:25

Ángyán József, a második Orbán-kormány földügyi államtitkára a propagandaminiszter legújabb felesége, Rogán Barbara és családja által jutányosan szerzett földbirtokról beszélt a HVG-nek. Szerinte ezek értéke néhány év alatt a 10-15-szörösére…

Megpróbált Rogán-féle hitelt felvenni, nem sikerült

21.02.09 17:38

Bencsik János, a Polgári Válasz országgyűlési képviselője besétált a Budapest Bank Kossuth téri fiókjába, hogy megpróbáljon hitelt felvenni ugyan azokkal a konstrukciókkal, mint ahogyan azt Rogán Antal új felesége is megtehette, azaz…

A(z) "Rogán Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Karácsony arra buzdítja a lakájmédiát, hogy Rogán Antaltól kérdezzenek a „húzós estéikről"

Karácsony Gergely főpolgármester a kormánypárti médiában beindított hadjáratra válaszolt, amiben azt pécézték ki, hogy bevallotta: nem tud olyan jól angolul, mint Orbán.

Ismert személy

Milliárdos lett Rogán Cecília békásmegyeri panelba bejelentett üzleti partnere

A Magno Studio Kft. a semmiből érkezett meg a kormányközeli üzletek közelébe. A társaság 2016-ban még csak 30 millió forintos nyereséget termelt, tavaly már több mint 1 milliárd forintot.

Közélet

Közel 3 milliárd forintot kapott az alapítvány, ahol Rogán titkár volt

A Miniszterelnöki Kabinetiroda márciusban adott 2 milliárd 798 millió forintot annak a Batthyány Alapítványnak, amelynek pályája kezdetén Rogán Antal volt a titkára - írja hirklikk.hu.

 

Kategória ajánló