Rogán Antal hírek

Politikus › Rogán Antal

Rogán új feleségének családja már most nagyon jól jár a friggyel

21.02.04 09:08

A propagandaminiszter újdonsült családja nem is lehetne boldogabb: érdekeltségeik manapság csak úgy vonzzák az állami bank százmilliós kölcsöneit.

Eljegyzés, jacuzzi, földbirtok

21.02.04 07:55

Eddig életük, anyagi helyzetük, munkájuk nem tette lehetővé ezt a nagy ügyletet – mondják a helyiek Rogán Antal hirtelen földbirtokossá lett új családjáról.

Index: a földhivatali nyilvántartásban még nem látszik, hogy Rogán Antal felesége földet vett volna

21.02.03 20:33

A lap szerint ez arra utal, hogy eddig egyetlen szerződés sem teljesült. Banki szakemberekre hivatkozva pedig azt írják, egyáltalán nem biztos, hogy az öt vásárló megkapja az 1,58 milliárd forint hitelt.

Képviselői jövedelmek friss toplistája: volt, aki napi 737 ezret keresett!

21.02.03 11:10

Az országgyűlési képviselőknek változatlanul kevesebb mint a felére jellemző, hogy az országos átlagot bőven meghaladó fizetését - olykor nem is annyira kevés - mellékessel egészíti ki. Volt, aki naponta több mint 700 ezer forintot keresett…

A(z) "Rogán Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Az Európai Csalás Elleni Hivatalnál landolt a Rogán-botrány

Az Európai Csalás Elleni Hivatalnál (OLAF) tett feljelentést Hajnal Miklós Rogán Antalék ellen, miután az Átlátszó megírta, hogy új apósa cége kiemelkedő uniós finanszírozású támogatásokhoz jutott. A Momentum elnökségi tagja,…

Ismert személy

Titokban megnősült Rogán Antal, hatalmas spórolt pénzt írt be a vagyonnyilakozatába

Orbán Viktor vagyonnyilatkozata mellett Rogán Antalé is felkerült éjjel a parlament honlapjára, melyből az is kiderül, hogy a miniszterelnök kabinetfőnöke tavaly újraházasodott. Orbánnak továbbra sincs megtakarítása…

Közélet

Dömötör Csaba: Tömeges oltás lesz a hétvégén

Tömeges oltás lesz hétvégén, március 6-7-én a 60 év alatti, krónikus betegek számára – jelentette be közösségi oldalán Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Politikus

Orbán Viktor csütörtökön Izraelbe látogat

A magyar, a cseh és az izraeli miniszterelnök a koronavírus-járvány elleni védekezésről tárgyal majd Jeruzsálemben – tudtuk meg.

 

Kategória ajánló