Rogán Antal hírek

Politikus › Rogán Antal

Jó évet zárt tavaly Rogán Antal egyik kedvenc alapítványa

21.02.23 11:05

Mintegy 7 milliárd forintnyi közpénz és egy tízmilliárdból fölújított pazar ingatlan vándorolt a Batthyány Lajos Alapítványhoz 2020-ban.

Orbán tagadja, hogy ő mondott nemet Rogán Barbara földszerzésére

21.02.19 10:02

A Telexnek két egymástól független, köztük egy kormányzati forrás is azt állította, hogy a Karmelitában felháborodást keltett Rogán Antal nejének tervezett földvásárlása. A kormány minden szinten meglepő gyorsan és összehangoltan cáfol.

Ellenzéki pártok: ne használja adatgyűjtésre a védőoltás-regisztrációt a kormány!

21.02.18 09:28

Ellenzéki pártok arra szólítják fel a kormányt, hogy ne használja adatgyűjtésre a védőoltás-regisztrációt, és „propagandakonzultáció" helyett mutasson be világos cselekvési tervet az ország újraindítására.

A(z) "Rogán Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Dobrev: "Orbán megint nemet mondott a nemek közötti egyenlőségre"

Dobrev Klára közösségi oldalán közzétett bejegyzésében írt arról, hogy Orbán Viktor nem hajlandó aláírni azt a dokumentumot, amelyben a férfiak és nők közötti egyenlőség szerepel. Fotó:Mti/Mohai Balázs Férfiak és nők közötti…

Közélet

Dömötör Csaba a kormány vakcinás táblázatáról: A közzétett adatok tények

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szerint megvalósult a baloldali stratégia arról, hogy a gyászolók fájdalmát kell kihasználni.

 

Kategória ajánló