Rogán Antal hírek

Politikus › Rogán Antal

Közös villakomplexumba költözött Rogán Antal családja Sarka Katával és vállalkozó férjével

19.09.13 16:01

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszer és családja elköltözött a Pasa Parkban található 250 négyzetméteres luxusingatlanból, a 444 értesülései szerint a család már egy XII. kerületi Felhő utcai villában él.

Tarlós István: Az elismerések cáfolják az ellenzéki kritikákat

19.09.08 18:58

A főpolgármester emlékeztetett, hogy Budapest elnyerte az Európa legjobb úti célja kitüntető címet, majd legutóbb az Economist szerint a legélhetőbb kelet-európai főváros lett.

2019-ben csak eddig 49 milliárd forintot szórt el propagandára az Orbán-kormány

19.09.08 18:07

A G7 írja, hogy a  a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda még 3,5 milliárd forintot költ el arra, hogy tájékoztassa „a magyar állampolgárokat és a nemzetközi közvéleményt” az Orbán-kormány döntéseiről. Az „Európa jövőjét érintő nemzetközi és…

Rogán Antal Rogán Cecília cégének állami támogatásáról: Mi ebbe nem szoktunk beleszólni

19.09.08 13:36

A Miniszterelnök Kabinetiroda vezetője azt állítja, hogy úgy költenek milliárdokat az állami kampányokra, hogy nem szólnak bele a kiválasztott ügynökség munkájába.

Rogán Antal: A nemzeti függetlenség megerősítésére kell koncentrálni

19.09.07 17:43

A magyar gazdaság növekedése nemcsak kiemelkedően magas, hanem az EU-n belül az egyik legmagasabb, és a közép-európai térségben is élenjáró – mondta a miniszter a Polgári Pikniken.

A bohóckampány röhejes, de lebecsülni nem szabad!

19.09.04 20:21

A kormány propagandaminisztere, Rogán Antal kapta azt a feladatot, hogy indítsa el az önkormányzati választás gyűlöletkampányát. Ennek első lépésekén a Tarlós István kihívójaként ismert ellenzéki vezetőt, Karácsony Gergelyt bohócnak nevezze, de ezt…

Rogán: A baloldal célja a hatalomátvétel

19.09.03 11:04

A baloldal hatalomátvételt készítene elő az októberi választással – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője.

A(z) "Rogán Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Teljes létszámstop a közszférában – Mire készül a kormány?

Egy nem nyilvános kormányhatározat november 6-i dátummal a teljes közszférában létszámstopot rendelt el, amely alól csak Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetiroda vezető adhat egyedi felmentést – írja a 24.hu a…

Közélet

Teljes létszámstop a közszférában – Mire készül a kormány?

Egy nem nyilvános kormányhatározat november 6-i dátummal a teljes közszférában létszámstopot rendelt el, amely alól csak Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetiroda vezető adhat egyedi felmentést – írja a 24.hu a…

Politikus

Kitiltással és fizetésmegvonással büntetné a Fidesz azt, aki a Parlamentben akciózik

Hadházy Ákos táblás demonstrációja után drasztikus módszerekhez folyamodnának.

 

Kategória ajánló