Rogán Antal hírek

Politikus › Rogán Antal

Árulkodó kormányzati számok: az oktatás és az egészségügy 2020-ban és 2021-ben sem kap elsőbbséget

19.01.23 20:51

Megjelent a 2020-as és 2021-es költségvetés sarokszámait lefektető kormányhatározat. A tervek szerint a kormány lényegében befagyasztja az Emberi Erőforrások Minisztériuma alá tartozó költéseket, és csökkenti a Belügyminisztérium…

Ahmed H. nyolcmillióra pereli Rogán Antal minisztériumát, és kéri, hogy az összes nemzeti konzultációs ívet semmisítsék meg

19.01.18 18:36

Nyolcmillió forint kártérítést kér a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetirodától Ahmed H., mert név szerint szerepel az Orbán-kormány az állítólagos Soros-tervről szóló 2017-es nemzeti konzultációjában. A terrorizmus miatt elítélt szír férfi kéri azt…

Ahmed H.: Az egész állam gépezete felkelt, hogy porrá taposson

19.01.17 13:24

A szír férfi, akit napokon belül kitoloncolnak Magyarországról, 8 millió forintot kér a magyar államtól a nemzeti konzultáció miatt.

Médiacéget alapított Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília

19.01.02 14:38

Tevékenységi körébe többek között a világháló-portál szolgáltatás, napilapkiadás, médiareklám, hírügynökségi tevékenység és a reklámügynökségi tevékenység tartozik.

Rogán Antal elemez: a tüntetőket csak a balhé vezérli

18.12.17 09:46

Bayer Zsolt Echo TV-s műsorában beszélt az elmúlt napok eseményeiről a  propagandaminiszter. Fotó: Echo TV Rogán szerint ez ellenzék minden pontban hazudik a túlóratörvényről, a szerdai szavazás pedig szerinte szabályszerű volt annak…

A(z) "Rogán Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

És az megvan, hogy 2013-ban Rogán még "provokációnak" nevezte a Horthy-szobor állítását?

A Fidesz akkori parlamenti frakcióvezetője korábban azt mondta, sohasem értett egyet azzal, hogy Horthy Miklós egykori kormányzónak szobra legyen.

Ismert személy

Tovább hasít majd Rogán Cecília üzleti karrierje?

A Rogán-házaspár válásáról beszélgettünk Oroszi Babettel, a hvg újságírójával. Vajon folytatódik Rogán Cecília üzleti tündöklése, és marad a Rogán Antalt jellemző luxus?

Közélet

Dömötör: Az ellenzéknek abszolút vállalható Czeglédy morálja és Draskovics szakmaisága

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint az ellenzék a legrosszabb Demszky Gábor-féle hagyományt folytatja.

Politikus

Orbán nagyon ráfázhat az Európai Néppártban

Donald Tusk a Néppárt elnökeként aligha fogja nyugodtan tűrni a Fidesz átmeneti helyzetét.

 

Kategória ajánló