Rogán Antal hírek

Politikus › Rogán Antal

A Borsodhoz két legközelebbi kaszinót érinti a kormány új rendelete

20.11.12 14:46

Rogán Antal köthet szerződést az állam részéről a debreceni és a nyíregyházi kaszinókoncessziók ügyében.

Nem várt fordulatot vett Berki Krisztián és Puzsér Róbert pere

20.10.20 09:16

Ma lett volna az első tárgyalása Berki Krisztián Puzsér Róberttel szemben indított büntetőperének. A tárgyalást viszont elhalasztották, mivel Berki ügyvédje egy újabb vádpontot nyújtott be a kritikus ellen.

Kína nemcsak a saját állampolgárait figyelheti meg, hanem az egész világot

20.10.15 05:25

Magyar politikusokról és családtagjaikról is gyűjtött adatokat egy, a kínai államhoz köthető cég. Az adatbázisban többek között Orbán Viktor, Rogán Antal, Tuzson Bence, Kósa Lajos és Lázár János gyermekeinek a közösségi médián elérhető adatai is…

Orbán, Rogán és Kósa gyerekei is szerepelnek a kínai adatbázisban

20.10.13 12:38

Magyar politikusok és diplomaták mellett rendőrkapitányok és bírák is szerepelnek a rejtélyes kínai cég által összeállított adatbázisban. A listából az is kiderül, mely állami vagyonelemek kelthették fel Kína érdeklődését.

Budai luxusvillába pakol Rogán bizalmasa

20.10.13 06:31

Kertész Balázs kiüríti azt a ma már százmilliókat érő ingatlant, amelyért tíz éve mindössze kétmillió forintot kellett fizetni. Az új cégszékhely feltehetően Kertész otthonául is szolgál, tulajdonosa azonban egy svájci cég.

Rogán Antal taktikája: nem válaszol a Telex.hu-nak, mert „nem tudja, mi az”

20.10.07 20:20

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár állítólag nem ismeri az ország legnagyobb online újságjából született portált.

A(z) "Rogán Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Príma üzlet a feleslegesen vett lélegeztetőgépek raktározása: a Rogán közeli vállalkozók ennyit keresnek az üzleten

Havi nagyjából kilencvenmillió forintba kerül a kormány által tavaly felesleges mennyiségben összevásárolt lélegeztetőgépek raktározása – írta a Hvg-re hivatkozva a 24.hu.

Közélet

A baloldali ellenzék egymillió vakcinától fosztotta volna meg a magyarokat

A baloldali ellenzék egymillió vakcinától fosztotta volna meg a magyarokat – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára hétfőn parlamenti felszólalásában.

Politikus

Ellenzéki előválasztás: bejelentette első budapesti jelöltjét a Jobbik

Szilágyi György Jobbik-alelnököt indítják Jakab Péterék az előválasztáson a Budapest 14. választókerületben, ahol az előző két parlamenti választáson a Fidesz jelöltje nyert. Rajta kívül egyelőre csak a Momentum jelöltje ismert, de…

 

Kategória ajánló