Rogán Antal hírek

Politikus › Rogán Antal

A kínos lobbibotrányba keveredett Penta most Dunakeszin kapott hatmilliárdos megbízást

20.06.19 17:31

Dunakeszi önkormányzata hatmilliárd forintos keretmegállapodást kötött mélyépítési munkákra a Penta Általános Építőipari Korlátolt Felelősségű Társasággal. A cég a korábban Rogán Antal vezette...

Több, mint 213 millió jutna Szolnoknak, ha a kormány nem költené el propagandára

20.06.11 11:14

Rogán Antal propagandaminisztériuma idén eddig 30 milliárdos forintra szerződött két haveri céggel. Ezt a pénzt szétoszthatták volna inkább az önkormányzatok között és adhatnának belőle Szolnok városának is. 

Propaganda helyett költhetne a kormány Dunaújvárosra is - Majdnem 134 millió jutna a településnek

20.06.11 11:13

Rogán Antal propagandaminisztériuma idén eddig 30 milliárdos forintra szerződött két haveri céggel. Ezt a pénzt szétoszthatták volna inkább az önkormányzatok között és adhatnának belőle Dunaújvárosnak is. 

Közel 200 millió juthatna Érdnek két fideszes propagandacég költségvetéséből

20.06.10 11:55

Rogán Antal propagandaminisztériuma idén eddig 30 milliárdos forintra szerződött két haveri céggel. Ezt a pénzt szétoszthatták volna inkább az önkormányzatok között. Adhatnának belőle Érd városának is.

Több, mint 260 millió jutna Rákosmentének, ha nem propagandára szórná el a Fidesz

20.06.10 11:55

Rogán Antal propagandaminisztériuma idén eddig 30 milliárdos forintra szerződött két haveri céggel. Ezt a pénzt szétoszthatták volna inkább az önkormányzatok között. Adhatnának belőle a XVII. kerületnek is.

A(z) "Rogán Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Egy hajdú-bihari képviselő még nem szólalt fel ebben a parlamenti ciklusban

Az Azonnali.hu utánanézett, hogy hány képviselő maradt néma a 2018-ban kezdődött parlamenti ciklusban. A lap hét ilyen képviselőt is talált, mindannyian a Fidesz-KDNP színeiben politizálnak Bíró Márk Kubatov Gábor Farkas Flórián…

Ismert személy

24.hu: Teniszszövetségi vezető lehet Rogán-Gaál Cecília

A 3,8 milliárdos adósságot felhalmozó sportszövetségben vezetőcserére készülnek, már a kormányban is tarthatatlannak ítélik a fideszes Szűcs Lajos elnökségét.

Közélet

232 ezer nemzeti konzultációs ívet küldtek vissza eddig, ez Dömötör államtitkár szerint nagyon nagy érdeklődést jelez

Nagyon nagy az érdeklődés a nemzeti konzultáció iránt, a szerda reggeli összesített adatok alapján már 232 ezer kérdőívet töltöttek ki a magyar emberek – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda…

Politikus

Orbán most akarja megmutatni az EU-nak, hogy ő is tud a pénzzel zsarolni

A hetes cikkelyes eljárások leállítását és az EU-s pénzek jogállamisági feltételekhez kötésének elodázását kéri cserébe a közös EU-s hitelfelvétel támogatásáért a miniszterelnök. A követelés egy része már teljesült is, hiszen…

 

Kategória ajánló