Rogán Antal hírek

Politikus › Rogán Antal

Nagy dobásra készült Rogán új felesége

21.04.12 10:31

Az összes képviselőnek együtt sem sokkal van több földje annál, mint amennyire a miniszter új hitvesének családja adásvételi szerződést kötött.

A bujkáló propagandaminiszter – Rogán Antal nyomában

21.04.12 08:13

Nagy erőkkel kerüli a nyilvánosságot Rogán Antal, akit két hónapon át szerettünk volna megszólaltatni a harmadik felesége földügyéről. Közben vezető kormánypárti politikusoktól próbáltuk megtudni, mit is csinál pontosan Orbán Viktor…

Rogán Antal bocsánatkérést vár a Telextől

21.04.12 07:37

Legújabb felesége családjának földszerzési kísérletének megírását vette zokon a miniszter. A Telex szerint nem szerencsés, hogy miniszterként utasítgatni próbálja a független sajtót. A Telex cikke szerint bocsánatkérést vár el Rogán Antal miniszter…

Úgy tűnik, semmi gond azzal, hogy az ellenzékieknél 500-szor több pénzt kaptak a fideszes települések

21.03.17 13:51

Ötszázszor több pénzt kaptak tavaly a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda felügyelete alatt működő Magyar Turisztikai Ügynökségtől (MTÜ) a fideszes vezetésű önkormányzatok, mint az ellenzékiek.

Akár húszezresekkel is kikövezhetnék, annyi pénzt kapott a fideszes önkormányzat egy belvárosi mikropark építésére

21.03.11 11:49

Azon a foghíjtelken, amit Rogán Antal 400 millióért adott el, hogy aztán utódja, Szentgyörgyvölgyi Péter 815 millióért vásároljon vissza. Update: az önkormányzat tájékoztatása szerint nem csak a miniparkra költik a pénzt, több beruházást is…

Feljelentette a Momentum Rogánékat az Európai Csalás Elleni Hivatalnál

21.02.28 10:06

Kétmilliárdos uniós támogatásokhoz jutott Rogán apósa, áron alul vett céggel – mondja Hajnal Miklós, aki szerint ez csak a jéghegy csúcsa. 

A(z) "Rogán Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Príma üzlet a feleslegesen vett lélegeztetőgépek raktározása: a Rogán közeli vállalkozók ennyit keresnek az üzleten

Havi nagyjából kilencvenmillió forintba kerül a kormány által tavaly felesleges mennyiségben összevásárolt lélegeztetőgépek raktározása – írta a Hvg-re hivatkozva a 24.hu.

Közélet

A baloldali ellenzék egymillió vakcinától fosztotta volna meg a magyarokat

A baloldali ellenzék egymillió vakcinától fosztotta volna meg a magyarokat – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára hétfőn parlamenti felszólalásában.

Politikus

Ellenzéki előválasztás: bejelentette első budapesti jelöltjét a Jobbik

Szilágyi György Jobbik-alelnököt indítják Jakab Péterék az előválasztáson a Budapest 14. választókerületben, ahol az előző két parlamenti választáson a Fidesz jelöltje nyert. Rajta kívül egyelőre csak a Momentum jelöltje ismert, de…

 

Kategória ajánló