Rogán Antal hírek

Politikus › Rogán Antal

Feljelentette a Momentum Rogánékat az Európai Csalás Elleni Hivatalnál

21.02.28 10:06

Kétmilliárdos uniós támogatásokhoz jutott Rogán apósa, áron alul vett céggel – mondja Hajnal Miklós, aki szerint ez csak a jéghegy csúcsa. 

Meghiúsult földszerzés: a DK a mentelmi bizottság döntését sürgeti

21.02.27 16:22

A Demokratikus Koalíció még február elején vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Rogán Antal ellen. A Magyar Nemzet később arról írt: az eljárás okaként megjelölt földszerzés nem jött létre, a Budapest Bank pedig azt közölte: nem adott kölcsönt a…

HVG: Rogán feleségének másik földvásárlását is elkaszálta a kormányhivatal

21.02.25 17:11

Méghozzá formai és tartalmi hibákra hivatkozva. A három településen és 11 helyrajzi számon nyilvántartott, összesen 80 hektárnyi ingatlanra szintén a Budapest Banktól vettek volna fel hitelt. 

Jó évet zárt tavaly Rogán Antal egyik kedvenc alapítványa

21.02.23 11:05

Mintegy 7 milliárd forintnyi közpénz és egy tízmilliárdból fölújított pazar ingatlan vándorolt a Batthyány Lajos Alapítványhoz 2020-ban.

Orbán tagadja, hogy ő mondott nemet Rogán Barbara földszerzésére

21.02.19 10:02

A Telexnek két egymástól független, köztük egy kormányzati forrás is azt állította, hogy a Karmelitában felháborodást keltett Rogán Antal nejének tervezett földvásárlása. A kormány minden szinten meglepő gyorsan és összehangoltan cáfol.

A(z) "Rogán Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Az Európai Csalás Elleni Hivatalnál landolt a Rogán-botrány

Az Európai Csalás Elleni Hivatalnál (OLAF) tett feljelentést Hajnal Miklós Rogán Antalék ellen, miután az Átlátszó megírta, hogy új apósa cége kiemelkedő uniós finanszírozású támogatásokhoz jutott. A Momentum elnökségi tagja,…

Ismert személy

Titokban megnősült Rogán Antal, hatalmas spórolt pénzt írt be a vagyonnyilakozatába

Orbán Viktor vagyonnyilatkozata mellett Rogán Antalé is felkerült éjjel a parlament honlapjára, melyből az is kiderül, hogy a miniszterelnök kabinetfőnöke tavaly újraházasodott. Orbánnak továbbra sincs megtakarítása…

Közélet

Dömötör Csaba: Tömeges oltás lesz a hétvégén

Tömeges oltás lesz hétvégén, március 6-7-én a 60 év alatti, krónikus betegek számára – jelentette be közösségi oldalán Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Politikus

“Oltunk, minden nap oltunk” – Orbán Viktor elárulta, eddig hányan regisztráltak

Orbán Viktor a Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amelyben beszámol a koronavírus-járvány jelenlegi helyzetéről. A miniszterelnök megválaszolta azt a kérdést, hogy eddig hányan regisztráltak az oltásra, de az oltási terv következő…

 

Kategória ajánló