Rogán Antal hírek

Politikus › Rogán Antal

Nem várt fordulatot vett Berki Krisztián és Puzsér Róbert pere

Tegnap 09:16

Ma lett volna az első tárgyalása Berki Krisztián Puzsér Róberttel szemben indított büntetőperének. A tárgyalást viszont elhalasztották, mivel Berki ügyvédje egy újabb vádpontot nyújtott be a kritikus ellen.

Kína nemcsak a saját állampolgárait figyelheti meg, hanem az egész világot

20.10.15 05:25

Magyar politikusokról és családtagjaikról is gyűjtött adatokat egy, a kínai államhoz köthető cég. Az adatbázisban többek között Orbán Viktor, Rogán Antal, Tuzson Bence, Kósa Lajos és Lázár János gyermekeinek a közösségi médián elérhető adatai is…

Orbán, Rogán és Kósa gyerekei is szerepelnek a kínai adatbázisban

20.10.13 12:38

Magyar politikusok és diplomaták mellett rendőrkapitányok és bírák is szerepelnek a rejtélyes kínai cég által összeállított adatbázisban. A listából az is kiderül, mely állami vagyonelemek kelthették fel Kína érdeklődését.

Budai luxusvillába pakol Rogán bizalmasa

20.10.13 06:31

Kertész Balázs kiüríti azt a ma már százmilliókat érő ingatlant, amelyért tíz éve mindössze kétmillió forintot kellett fizetni. Az új cégszékhely feltehetően Kertész otthonául is szolgál, tulajdonosa azonban egy svájci cég.

Rogán Antal taktikája: nem válaszol a Telex.hu-nak, mert „nem tudja, mi az”

20.10.07 20:20

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár állítólag nem ismeri az ország legnagyobb online újságjából született portált.

Titokzatos umbulda zajlik Budapest közepén

20.10.05 06:28

Tízmilliós kedvezmények, pár százezres négyzetméterárak a Belvárosban címmel ad hírt a 24.hu a főváros belső részén folyó kacifántos ügyletekről, amelyekben kézről kézre járnak az értékes ingatlanok.

Szépen fial a letelepedési kötvénybiznisz Rogán Antal évfolyamtársának

20.10.02 13:05

Egy bolgár származású üzletasszonyról és az ő – hivatalos cégdokumentumok szerint – kizárólagos tulajdonában lévő Arton Capitalról van szó, amely a 2019-es üzleti évét több mint tíz százalékkal nagyobb nyereséggel zárta, mint a 2018-ast.

A(z) "Rogán Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Puzsér szerint Berki Krisztián Rogán és Hajdú csicskása

Puzsér Róbert és Berki Krisztián perének második fordulójára került sor. „Berki Krisztián jól tudja, hogy a per, melyet ellenem indított, megalapozatlan. Rogán Antal és Hajdú Péter csicskásának egyetlen célja, hogy az eljárás lehetőleg…

Ismert személy

Rogán-Gaál Cecília már rég újraházasodott, de megint felvette a volt férje nevét

Rogán Antal és Gaál Cecília 2019 novemberében jelentette be, hogy elválnak. Erre nem sokkal később hivatalosan is sor került.

Közélet

Dömötör Csaba is keményen kiosztotta az ellenzéket a parlamentben

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a parlamentben arról beszélt: a baloldal azokkal kötött paktumot, akiket korábban „lenácizott”.

Politikus

Győri Enikő: Veszélyes az európai baloldal felelőtlen költségvetési politikája

Az európai minimálbérnek nincsen gazdasági-pénzügyi alapja a fideszes politikus szerint.

 

Kategória ajánló