Robot hírek

Tudomány › Robot

A Visa mesterséges intelligencia alapú innovációkat vezet be az okosfizetések továbbfejlesztésére

21.02.12 08:11

A Visa a fizetésekhez kapcsolódó kiszámíthatóságot, átláthatóságot és gyorsaságot növeli a Smarter Posting, Smarter Settlement Forecast és Smarter Stand-In Processing megoldásaival A Visa Inc. (NYSE: V) egy új, mesterséges intelligencia…

Kutyákat segít kiképezni a mesterséges intelligencia

21.02.12 05:45

A Coloradói Állami Egyetem két kutatója az Nvidia platformja segítségével fejlesztette ki azt a mesterséges intelligenciát, ami a másodperc töredéke alatt megmondja, milyen pózban látható az előtte lévő kutya.

Oracle: az emberek ma már jobban bíznak a technológiában, mint magukban

21.02.11 15:34

A mesterséges intelligencia térhódításával megváltozott az emberek viszonya a pénzügyeikhez is, egy felmérés szerint ma már jobban bíznak például a technológiában, mint saját magukban.

Robotfűnyíró – avagy a kertgondozás kiszervezése biztos helyre

21.02.11 11:59

A modern és felhasználóbarát porszívókra egész nyugodtan tekinthetünk úgy, mint a kert gondozásának és a fű ápoltan tartásának megbízható és folyamatosan rendelkezésre álló eszközeire. A cikkben részletesen is igyekszünk rávilágítani a…

Megsimogattuk Alízt, a Budapestre érkezett 22 millió forintos robotkutyát

21.02.10 20:44

Ugatni nem tud, és a farkát sem csóválja, igazán veszélyes helyzetekben viszont az ember legjobb négylábú high-tech barátja lehet. Magyarországon a Boston Dynamics futurisztikus robotkutyája, amely pofátlan és egyben pofátlanul drága.

Magyarországra érkezik a robotkutya

21.02.10 19:30

Magyarországra látogat a Boston Dynamics fejlesztése, Spot, a robotkutya. A vicces mozgású blöki 14 kiló teherrel felmegy a lépcsőn, kinyitja az ajtót és az eső sem zavarja. Lakossági használatra egyelőre kissé drága.

A Hyundai új négylábú autójában már a sofőrnek sincs ülés

21.02.10 18:09

A Hyundai, amely nemrégiben megszerezte a Boston Dynamics robotgyártó többségi részesedését, bemutatta négylábú "sétakocsis" koncepciójának új verzióját, amelyet először 2019-ben lepleztek le. A Hyundai TIGER-nek hívja ezt a különlegességet, ami…

Hasznosul a nemzeti adatvagyon

21.02.10 12:34

Széleskörűen és biztonságosan hasznosulhat a nemzeti adatvagyon: Magyarország Mesterséges intelligencia stratégiájának egyik kiemelkedő eleme, hogy el kell indítani az ország adatgazdaságát.

Adatvagyon és adatgazdálkodás

21.02.10 12:34

Magyarország Mesterséges intelligencia stratégiájának egyik kiemelkedő eleme, hogy el kell indítani az ország adatgazdaságát.

Erre a 9 irányra figyel a világ 2021-ben?

21.02.10 09:22

Több adat, mesterséges intelligencia, kiberbiztonság, hálózati és szolgáltatási hatékonyság – merre tart a trend idén?

A(z) "Robot" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Új Superman-filmen dolgozik JJ Abrams

Az elmúlt években rengeteg találgatás volt az Acélember jövőjével kapcsolatban, de úgy tűnik, hogy most a találgatások végére értünk annak ellenére is, hogy még ne teljesen tiszta minden információ. A Shadow and Act szerint JJ…

Infotech

Online konferencia a mesterséges intelligenciáról

A mesterséges intelligencia indítja be az új ipari forradalmat? – Az MI elismert kutatóinak részvételével e-konferenciát rendeznek Magyarországon.

Nagyvilág

Otthon Centrum: a panelek értékesítési ideje 35 százalékkal nőtt 2019-hez képest

A koronavírus-járvány miatt tavaly lassult a lakások értékesítési ideje: a leggyorsabban még mindig a panelek mentek el, átlagosan 94 nap alatt, ami 35 százalékkal több idő, mint 2019-ben volt – közölte az Otthon Centrum…

Közélet

Három újabb egyetem kerülhet alapítványi fenntartásba

Az MTA azt javasolja, hogy a kuratóriumok ne szólhassanak bele oktatási kérdésekbe.

 

Kategória ajánló