Robot hírek

Tudomány › Robot

Rasszizmussal vádolták meg a Microsoft robotújságíróját

20.06.10 17:19

Egy elég érdekes eset történt nemrég a mesterséges intelligenciával foglalkozó informatikai világban.

Az intralogisztika forradalma

20.06.10 15:52

Amit minden vállalatnak tudnia kell az AMR-ek és AGV-k közti különbségről A belső logisztika automatizálása egy visszatérő kérdés a nagy- és kisvállalkozások számára egyaránt. Az anyagmozgatás automatizálásával a vállalatok optimalizálhatják…

Legyen okosabb, mint én, és ne fulladjon bele a böngészőfülekbe!

20.06.10 11:44

Mi történt a technológia világában? Elmondjuk röviden! Számos hazai hírcsatorna IT, mobiltechnológiát, robotikát érintő tartalmait foglaljuk össze pár perces, robot által generált podcast adásainkban.

Érik az ember-gép csata az amerikai légierőnél

20.06.09 17:19

A tervek szerint nagyjából egy év múlva kerülhet sor a történelmi hadgyakorlatra, amelyben egy profi pilótát próbál lepucolni az égről a mesterséges intelligencia vezérelte autonóm drón.

Hatalmas bukás, 0 százalékot kapott az új Netflix-film a Rottenen

20.06.09 16:59

Rengeteg pocsék film van, a Rotten Tomatoes pedig egyébként is híres róla, hogy szigorúan bánik minden alkotással. Ám az még náluk is ritkaságszámba megy, hogy egy film az első kritikák után 0 százalé

Kásler hajthatatlan,a gyógyszerészek csalódottak

20.06.09 08:58

Kásler Miklós a jelentős haszonnal és a külföldi tulajdonnal magyarázta, hogy a gyógyszerészek kimaradtak az osztásból. Lapunknak erre is reagált Hankó Zoltán, a kamara elnöke.

Bryce Dallas Howard elárulta, hogyan született az a bizonyos Baby Yodás mém

20.06.07 13:11

Szórakoztató podcast hírek a legérdekesebb filmekről, televíziós- és streaming csatornák választékából, a színházi életről, könyvekről, és a kulturális életről. Mindezt egy robot olvassa fel.

Nyolc tény a nyolcvanéves Tom Jonesról

20.06.07 10:29

Nyolcvanéves lett A Hang, az egyik legjellegzetesebb hangú énekes a popmezőnyben, aki több mint öt évtizeden át is a csúcson tudott maradni. Miért nem lett belőle is bányász, mint a rokonaiból? És mi a hangja titka? 

A(z) "Robot" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Optimalizált robotközlekedés

Az Amr piacvezetőjének flottakezelő rendszere akár 100 robot közlekedését is képes irányítani.

Infotech

Egyedülállóan gyors, kézi 3D szkenner

Az Artec Leo az első mesterséges intelligencia alapú, kézi 3D szkenner, amely teljesen automatikus és vezeték nélküli, fedélzeti adatfeldolgozással dolgozik. A kézi 3D szkennereiről híres Artec 3D ezzel olyan egyedülálló, ipari pontosságú…

Ország

Pelyhes spirálgalaxist kapott lencsevégre a Hubble űrtávcső

Egy pelyhes spirálgalaxisról készített lenyűgöző felvételt az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) és az Európai Űrügynökség (ESA) Hubbl...

Ország

Kazu király megdöntené Zico csúcsát

Az 53 éves Miura Kazujosi a japán futballbajnokság legidősebb gólszerzője szeretne lenni.

 

Kategória ajánló