Robot hírek

Tudomány › Robot

Nálunk is hamarosan 900 ezer munkahelyet változtat meg az MI

19.09.05 23:13

A PwC Magyarország tanulmánya szerint 15 éven belül idehaza is jelentős hatása lesz az új technológiai trendeknek, amit leginkább a férfiak fognak megérezni.

Majdnem egymillió magyar munkahelyet érint a mesterséges intelligencia fejlődése

19.09.05 13:07

A mesterséges intelligencia (MI) felforgató hatása várhatóan a 2030-as évektől jelentkezik majd Magyarországon: a következő 15 évben 900 ezer munkahelyet is érinthetnek a technológiai változások. A PwC Magyarország friss tanulmánya szerint…

Egész napos gyár- és robotszimulációs program

19.09.04 07:04

Az S&T Consulting Hungary szeptember 19-i rendezvényén átfogó képet ad a Visual Components gyár- és robotszimulációs rendszerről. 

Robotpap állt szolgálatba egy templomban

19.09.03 12:19

A bizonyos értelemben halhatatlan robotot Mindarnak hívják és a kiotói buddhista templomban ismerteti a tanításokat.

A jövő hangjAI: mesterséges intelligencia mindenhol

19.09.02 10:28

Az ilyen eszközökhöz szükséges, nagy teljesítményű infrastruktúra ma már viszonylag egyszerűen elérhető és kiépíthető a vállalatoknak.

A(z) "Robot" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Karácsonyi ajándékot is vitt a SpaceX űrhajója a Nemzetközi Űrállomásra

A Dragon nevű, ember nélküli teherszállító űrhajó fonalférgeket, génmódosított szuperegereket és egy empatikus robotot is tartalmazott.

Infotech

Megérkezett a Nemzetközi Űrállomásra a SpaceX teherszállító űrhajó

Az űrkapszula egy nagyméretű, kerek, mesterséges intelligenciával bíró robotfejet is szállított, amely képes az űrhajósok érzelmeinek érzékelésére.

Ország

Meglepetést okozott a japán GDP növekedése

A japán kormány jócskán feljavította a gazdaság idei harmadik negyedévi növekedésére vonatkozó adatot, elsősorban a korábban becsültnél nagyobb tőkeberuházások miatt.

Ország

The Washington Post: az USA-nak fogalma sincs, mit csinál Afganisztánban

Az afganisztáni háború ügyében az amerikai vezetők két évtizeden keresztül félrevezették a közvéleményt - állítja a The Washington Post című amerikai lap internetes kiadásában.

 

Kategória ajánló