Robot hírek

Tudomány › Robot

10 félelmetes, modern harcjármű

21.02.01 08:32

Hamarosan eljön az idő, amikor a gyalogságot robotkutyák és drónok váltják fel a harcászatban. Ma még azonban hús-vér katonák hajtják végre a műveletek többségét, nekik pedig valahogy el kell jutniuk A-ból B-be.

Huszonöt éve halott énekes hangja szól újra

21.01.31 12:47

A néhai dél-koreai énekes hangját mesterséges intelligencia segítségével szólaltatták meg ismét.

MLOps: úton az iparosított mesterséges intelligencia felé

21.01.29 18:19

A mesterséges intelligenciával ellátott döntéstámogató rendszerek és alkalmazások bevezetésére irányuló projektek száma rohamos tempóban növekszik, mely a következő években alapfeltétele lehet a versenyben maradásnak. A hatékony…

Reprodukálták egy halott dél-koreai énekes hangját

21.01.29 11:52

A fejlesztés mögött álló Supertone dél-koreai startup a néhai énekes dalaiból vett hangmintákat felhasználva készítette el a szintetikus hangot

Davos: a mesterséges intelligencia jelentheti a kiutat a válságból

21.01.29 11:38

Arra keresik a választ, hogy a negyedik ipari forradalom technológiái hogyan állíthatók a gazdasági újraindítás szolgálatába.

Szexuális tartalmú kommentek árasztják el Curtis közösségi oldalát (18+)

21.01.28 11:20

A népszerű rapper, Curtis oldalát egyre több alkalommal öntik el, trágár, szexuális tartalmú hozzászólások, amelyek azoknál a képeknél is megjelennek, amelyeken kisfiával vagy édesanyjával szerepel.

Robotok intézik hamarosan a logisztikát

21.01.28 06:33

Az ellátási lánc szereplői között az adatmegosztás és a robotizáció kerül előtérbe, az egyes cégláncok helyett a teljes terméklánc válik láthatóvá.

A(z) "Robot" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Három hónap alatt 1,3 milliárd kamuprofilt törölt a Facebook

A dedikált csapatok mellett ma már a mesterséges intelligencia is besegít a közösségi oldalnak, hogy kevesebb legyen az álprofil.

Infotech

Mesterséges intelligencia alapú, automatizált rendszer segítheti a magyar gercinsérülteket

Mesterséges intelligencia alapú, automatizált gerinctörés-diagnosztikai platformot fejleszt ki és létrehozza a Gerincsérültek Nemzeti Regiszterét Magyarországon a Semmelweis Egyetem részvételével a Neumann Medical…

Nagyvilág

A kutatók sem tudják, mennyi ideig védenek a koronavírus elleni vakcinák

Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója szerint az embereknek valószínűleg szükségük lesz egy harmadik dózisra is koronavírus elleni vakcinából, a második dózistól számított számított 12 hónapon belül.

Közélet

Chile lehet a mementó a gyors nyitás árának

Chile jó példája annak, hogy hiába a sok sok oltás, hiába oltották be a lakosság felét egy vakcinával, ez nem elég a koronavírus legyőzéséhez. Így a helyzet mára már drámai a Dél-Amerikai országban. Már csak 150 üres kórházi ágy…

 

Kategória ajánló