Robert Capa hírek

Ismert személy › Robert Capa

Online tárlatokat és ritka hangfelvételeket is kínál a Petőfi Irodalmi Múzeum

Tegnap 09:01

Online tárlatokat, ritka hangfelvételeket, valamint a József Attila-díjas szerzőket bemutató sorozat első portréfilmjét is kínálja online a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM). A PIM közleménye szerint a múzeum megújult honlapján és hivatalos közösségi…

Fotográfiai ösztöndíjasok munkái a Capa Központban

20.02.17 18:52

A Pécsi József fotóművészei ösztöndíj tavalyi díjazottjainak munkáiból látható mától kiállítás a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban.

A rendszerváltás fotói a Capa Központban

19.12.17 11:16

A kiállításra olyan emblematikus munkákat válogattak, amelyek egyenként is alkalmasak arra, hogy megjelenítsék, mi történt a rendszerváltás idején.

A legjobb sajtófotók

19.04.05 19:12

Több mint négyszáz képet mutat be az idei magyar sajtófotó-pályázat anyagából péntektől a 37. Magyar Sajtófotó Kiállítás a budapesti Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban. A pályázat nagydíját Radisics Milán nyerte el.

A(z) "Robert Capa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Múzeumozz a szobádból! - Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ

A Capa Központ – a többi intézményhez hasonlóan – ugyan bezárta az kapuit, azonban továbbra sem hagyja magára a fotográfia kedvelőit és jelen marad az online csatornákon. Követői a közösségimédia-felületein túl a honlapján, a…

Kultúra és szórakozás

Slow Art Day a Ludwig Múzeum Facebook-oldalán

A Ludwig Múzeumban áprilisban nyílt volna a Lassú élet – Radikális hétköznapok című kiállítás, amely a koronavírus-járvány miatt csak később ...

Gazdaság

Több mint 12 ezer ember jelentkezett asztronautának

Több mint 12 ezer nő és férfi jelentkezett asztronautának az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) által kiírt pályázatra.

Kultúra és szórakozás

Felfújható labdában ment randizni

Jeremy Cohen, egy New Yorkban élő fotós nem mindennapi módját választotta az udvarlásnak és a randizásnak ebben a nehéz időben. Mindenesetre sokak arcára csalt mosolyt a szerelem a korona idején.

 

Kategória ajánló