Riasztás hírek

Esemény › Riasztás

Készüljön: vihar söpri el a visszatérő tavaszt

Ma 18:14

Az időjósok előrejelzése szerint a következő napokban egyre jobb idő lesz. Egyre kevesebb esővel és egyre gyengébb szél, továbbá fokozatos felmelegedés várható péntekig. A hétvége viszont nem kecsegtet semmi jóval a hétfői számítások szerint.

Javult a levegő minősége Nyíregyházán

Tegnap 10:40

A szálló por koncentrációja szombaton a szmogriadó tájékoztatási küszöbértéke alá csökkent - közölte a városháza sajtószolgálata.

Nyíregyházán meghaladta a szmogriadó tájékoztatási küszöbértékét a szálló por koncentrációja

17.10.21 10:13

Az önkormányzat arra kéri a nyíregyháziakat, hogy lehetőleg ne használjanak személyautókat, főleg dízelüzeműeket, utazzanak inkább autóbusszal és ha lehetséges, mérsékeljék a szén-, fa- és olajtüzelésű fűtőberendezések használatát.

Magyar alkalmazás riaszt, ha a közelben valakinek megáll a szíve

17.10.20 10:02

Néhány hét múlva Somogyban is elindul a Szív City, az Országos Mentőszolgálat mobiltelefonos alkalmazása. A program segítségével a felhasználók riasztást kapnak, ha a közelükben valaki rosszul lesz, így már a mentők kiérkezése előtt megkezdhetik…

Szigoríthatja a szmogrendeletet a Főváros Közgyűlés

17.10.18 23:36

A fővárosi riasztási fokozat elrendelése esetén korlátoznák a 7-es és 8-as környezetvédelmi osztályú - Euro 3-as dízelüzemű - gépjárművek forgalmát is. Így az üzembentartók majd felét érintené az intézkedés.

Sem ingyenes BKV, sem ingyenes parkolás, mert csak – változik a szmogrendelet

17.10.18 19:20

Tovább korlátoznák a szmogriadó idején használható gépjárművek körét a fővárosban, és megvonnák a kedvezményeket az autójukat otthon hagyni kénytelen emberektől.

A(z) "Riasztás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Jövőre elindul a jégeső-elhárító rendszer, a gazdáknak könnyebb lesz

Végefelé közelednek a betakarítási munkálatok megyénkben. Ennek kapcsán tartott sajtótájékoztatót Hubai Imre Csaba, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke hétfőn Szolnokon.

Életmód

Jobb lett a levegő Nyíregyházán

Javult a levegő minősége Nyíregyházán, a szálló por koncentrációja szombaton a szmogriadó tájékoztatási küszöbértéke alá csökkent – közölte a városháza sajtószolgálata vasárnap az MTI-vel.

Életmód

A hideg időszakban is gondoskodni kell a megfelelő folyadékpótlásról

Nyáron a hosszantartó hőség miatt sokkal több folyadékot fogyasztunk, azonban a hidegebb idő beálltával sokan megfeledkeznek az ilyenkor szükséges minimális mennyiség beviteléről. Holott ősszel is szükség van a megfelelő…

Életmód

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítanak kórházba egy embert Baján

A tűzoltók gázkoncentrációt mértek a Szekér utca egyik családi házában. Szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítanak kórházba egy embert hétfő este a bajai Szekér utca egyik családi házából. A város hivatásos tűzoltói…

 

Kategória ajánló