Rezsiutalvány hírek

Közélet › Rezsiutalvány

Kétmilliárdot bukhatnak a nyugdíjasok

20.02.05 09:49

Kétmilliárd forint értékű vár még beváltásra, az összeg nagy részét megspórolhatja az állam - írta az Azénpénzem.hu.

Már 18 milliárd forint értékben váltottak be rezsiutalványt a nyugdíjasok

20.01.13 07:55

Már 18 milliárd forint értékben váltottak be rezsiutalványt a nyugdíjasok, ez a tavaly december 20-áig kézbesített 7,5 millió utalvány csaknem 80 százaléka – közölte a Magyar Posta Zrt. az MTI-vel.

Eddig lehet beváltani a rezsiutalványokat

19.12.30 12:25

A posta közlése szerint a legtöbb beváltás októberben történt, amikor az összes kézbesített rezsiutalvány harmadát használták fel csekkbefizetésnél a nyugdíjasok.

Bejött a rezsiutalvány a nyugdíjasoknak: már majdnem mindet beváltották

19.12.02 12:01

A nyugdíjasoknak kézbesített rezsiutalványok kétharmadát már beváltották a postákon, a beváltott utalványok összértéke meghaladta a 15 milliárd forintot - közölte a Magyar Posta.

A(z) "Rezsiutalvány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Erre már nem számíthatnak idén a nyugdíjasok: mutatjuk, milyen juttatás marad meg számukra

A 2020-ban várható nyugdíjkiegészítésről, illetve a nyugdíjasoknak már több alkalommal adott rezsiutalványokról is beszélt a mai napon tartott Kormányinfón Gulyás Gergely - írta meg a Pénzcentrum.

Gazdaság

Egész Európában felfüggesztették a nyugdíjbiztosítást kínáló szlovák céget - Magyarországon is sok ügyfele van

Az európai biztosításfelügyelet és a szlovák nemzeti bank (NBS) vizsgálata nyomán az NBS felfüggesztette a pozsonyi székhelyű, itthon határon átnyúló szolgáltatást nyújtó Novis Biztosító termékeinek értékesítését. Az MNB a hazai…

Top magyar cég

Megváltozott az Államkincstár postai levelezési címe

A Magyar Államkincstár postai levelezési címe 2020. augusztus 3-tól megváltozott, az eddigi 1476 Budapest, Pf. 407. cím helyett a postai levelezési cím az alábbi: Magyar Államkincstár, 1892 Budapest – tájékoztat a Nemzeti…

Politikus

Elárulta a kormány, mi a fontos a Budapest Bank ügyében a Takarék-MKB-Budapest összeborulás során

„A döntéshozatal során a magyar államnak az egyesülést követően a tulajdonában maradó részesedés értékét kell összevetnie a Budapest Bank önálló értékével. Egy piaci alapú tranzakcióban ugyanis a részesedéseknek…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló