Rezsiutalvány hírek

Közélet › Rezsiutalvány

Tállai: a nyugdíjasok az elmúlt négy évben 220 milliárd forint extra kifizetést kaptak

20.08.09 10:55

A kormány nyugtatja a nyugdíjasokat, hogy a pénzüknél vannak, közben pedig az élelmiszerárak az egekbe emelkednek.

Nacsa Lőrinc: A válság ellenére is visszaépítik a 13. havi nyugdíjat

20.07.05 11:58

Nacsa Lőrinc, a kormánypártok szóvivője szerint a válság ellenére is visszaépítik a 13. havi nyugdíjat. Az erre a célra elkülönített 77 milliárd forintot az LMP inkább egyenlő arányban szétosztaná az idősek között.

Rezsiutalvány – hosszabb beváltási határidő

20.05.27 11:52

A pünkösdi ünnepi hétvégére való tekintettel május 31. helyett június 2-ig fogadja el a rezsiutalványokat a Magyar Posta.

Június 2-ig lehet beváltani a rezsiutalványokat a postákon

20.05.27 11:16

Hamarosan lejár a rezsiutalványok beváltásának határideje, ezért érdemes ellenőrizni, hogy van-e még fel nem használt utalvány.

Még be lehet váltani a rezsiutalványokat

20.05.18 16:59

A kormánytól kapott rezsiutalványok 97 százalékát már felhasználták a nyugdíjasok – mondta Fónagy János nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár az Operatív Törzs hétfői tájékoztatóján.

Operatív törzs: az utolsó napokban vagyunk egy fontos ügyben - cikkünk frissül

20.05.18 12:55

Még nem dönt el az ott alvós nyári táborok sorsa - hangzott el a hétfői online sajtótájékoztatón. Kiderült, hogyan lehetséges a rokonlátogatás, illetve hogy lehet-e súlyosabb a járvány második hulláma az elsőnél.

Közeleg a rezsiutalványok beváltásának határideje

20.05.18 12:55

Videó! Május 31-éig lehet felhasználni a rezsiutalványokat, de a járvány miatt csak a postán – mondta Fónagy János államtitkár.

A még ki nem váltott rezsiutalványokkal menjenek a nyugdíjasok a postára!

20.05.18 11:40

A kijárási korlátozások feloldásával a védekezés második üteme megkezdődött. Többet között erről is szó esett az operatív törzs tájékoztatóján, valamint arról, hogy a a 14 napos lappangási idő miatt majd a holnapi adatokból fog valamennyire kiderülni,…

A(z) "Rezsiutalvány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Így kell ügyesen forgatni a számokat: Tállai és a nyugdíjmilliárdok

Erzsébet-utalvány, rezsiutalvány, nyugdíjprémium, 53. heti nyugdíj – sorolta Tállai András a nyugdíjasok milliárdjait. Arról nem beszélt, hogy a nyugdíjak mennyire leszakadtak a fizetésekről. A nyugdíjasok az elmúlt négy évben 220…

Gazdaság

Nyugdíjak: komoly lépésekre van szükség a magyaroknál

Jelenleg az aktív lakosságnak csupán 20-25 százaléka tesz félre idősebb éveire, a többi ember ezt vagy nem engedheti meg magának, vagy egyszerűen félreértések, tévhitek miatt tartja magát távol az öngondoskodástól. A négy…

Top magyar cég

Bélyegen köszön vissza az Omega gyöngyhajú lánya

Magyar rockklasszikusokról indított bélyegsorozatot a Magyar Posta.

Politikus

Elárulta a kormány, mi a fontos a Budapest Bank ügyében a Takarék-MKB-Budapest összeborulás során

„A döntéshozatal során a magyar államnak az egyesülést követően a tulajdonában maradó részesedés értékét kell összevetnie a Budapest Bank önálló értékével. Egy piaci alapú tranzakcióban ugyanis a részesedéseknek…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló