Rezsicsökkentés hírek

Közélet › Rezsicsökkentés

Jó illatú lesz a levegő – és tisztulhat a légkör! – a szarvasmarhák étrendjének megváltoztatásával

21.04.25 23:43

A szarvasmarhák algával való etetésével az üvegházhatású gázok kibocsátása 82 százalékkal csökkenthető, derült ki egy új tanulmányból. Ez egészségesebb környezetet, fenntarthatóbb marhahúsételeket – így hamburgereket is – jelenthet a…

Üvegházhatású gázok: az EU 2030-ig legalább a felére csökkenti a kibocsátást

21.04.25 21:37

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodásra jutottak abban, hogy az unió 2030-ig az 1990-es kibocsátási szint legalább 55 százalékával csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását.

Az Országgyűlés előtt az adómentes minimálbérről szóló javaslat

21.04.21 08:34

Benyújtotta az MSZP az Országgyűlésnek az adómentes minimálbérről és az alacsony fizetések adójának csökkentéséről szóló törvényjavaslatot kedden – közölte az ellenzéki párt elnökhelyettese.

A rezsicsökkentés hosszú távú mérlege

21.03.21 09:44

2010-ben hazánkban volt a legdrágább az áram és a földgáz az EU-ban, tavaly nálunk volt a legalacsonyabb a gázár, és a második legolcsóbb az áram ára.

Miért fizet feleannyit egy magyar család a rezsiért, mint egy osztrák?

21.03.09 18:45

A rezsicsökkentésnek köszönhetően az Európai Unióban Magyarországon a legolcsóbbak a háztartási villamosenergia- és földgázárak.

Kiállta az idő próbáját a rezsicsökkentés

21.03.04 07:46

A világpiaci árakhoz kötve akár évente többször is emelkedett a rezsi, de sosem csökkent – idézte fel Horváth Péter János, az energiahivatal elnöke lapunknak.

Tíz év alatt az uniós átlag alá estek a magyar szegénységi mutatók

21.02.28 14:27

A rezsicsökkentés, a minimálbér emelkedése és az adócsökkentések is hozzájárultak ahhoz, hogy az elmúlt tíz évben jelentősen csökkent a szegénységben élők aránya a népességen belül Magyarországon, amely így már az uniós átlag alá esett

Megvan az új rezsicsökkentés, az új migránsügy

21.02.24 10:38

Emlékszünk, hogy milyen szerepe volt a Fidesz második kétharmados győzelmében az álságos „rezsicsökkentésnak” 2014-ben, és még inkább arra, hogy milyen szerepe volt a harmadik kétharmados győzelemben a „migránsok”, a menekültek elleni…

Minden, amit a rezsicsökkentésről tudni kell

21.02.19 18:16

A rezsicsökkentés piacelméleti háttere és eredményei a villamosenergia-ellátásban.

A(z) "Rezsicsökkentés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Minél kevesebb hitelt venne fel a kormány az EU-s helyreállítási alapból

Gulyás Gergely lapunk kérdésére beszélt arról is, hogy elfogadják-e a Költségvetési Tanács javaslatát a 2022-es deficit 3 százalékra csökkentéséről.

Tudomány

Hamiltont nem foglalkoztatja a szimulátorozás és a pályabejárás sem

A Mercedes versenyzője Lewis Hamilton elárulta, hogy alig tölt időt a csapat szimulátorában és szerinte a pályabejárás is csak felesleges energia pazarlás. A hétszeres világbajnok brit pilótát egyáltalán nem érdekli a szimulátorozás és…

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Nagyvilág

Az átláthatóság elsődleges szempont az uniós vakcinabeszerzési szerződéseknél

Írásbeli kérdéssel fordult az Európai Bizottsághoz Schaller-Baross Ernő, a Fidesz EP-képviselője, amelyben választ vár az oltóanyag-beszerzési szerződések nyilvánosságának kérdésével kapcsolatban. „Az Európai Unió a…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló