Révész Máriusz hírek

Politikus › Révész Máriusz

Készül a Győr-Balaton kerékpárút, jövőre már végighajthatunk rajta

19.09.20 16:37

Év végére elkészül a Győr-Balaton kerékpárút első szakasza, jövőre pedig a tervek szerint átadják a teljes úthálózatot – jelentette be az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos....

Révész Máriusz: Jövő májusban elindul a Tisza-tavi nyaralóhajózás

19.09.12 15:26

A Tisza-tavi nyaralóhajózás beindításának feltételeit megteremtő fejlesztés-sorozat teljes költségvetése meghaladja a 4,5 milliárdot, melyet hazai költségvetési forrásból finanszíroz a kormány.

Révész Máriusznak sikerült cáfolnia valamit, amit senki sem állított

19.07.10 12:48

Miután felmerült, hogy a kormány a kisvasút-fejlesztési programjának 3. ütemében meghosszabbítanák a felcsúti kisvasutat, a kormánybiztos mindenkit biztosított, hogy a 2. ütemben nem lesz ilyen.

Újabb futókörök épülhetnek az országban

19.07.04 15:44

A 900 millió forintos program fele-fele arányban állami, illetve önkormányzati forrásból valósul meg.

Fonyódon adták át az első megújult balatoni vízitúra megállóhelyet

19.07.02 18:41

Révész Máriusz, az Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos az eseményen hangsúlyozta, a kormány azt a célt tűzte ki, hogy 2030-ra Magyarország a legélhetőbb országok közé tartozzon.

Tizenegyezren jelentkeztek az idei vándortáborokra

19.06.19 14:32

Idén 19 féle erdei, vízi és kerékpáros vándortábort szerveznek, ezeken egyhetes turnusokban vehetnek részt a diákok, többnyire sátrakban alszanak, a teljes útvonaluk hossza pedig 60-80 kilométer.

Közel 500 ezer kilométert a tekertek a Bringázz a munkába! tavaszi kampánya alatt

19.06.06 22:22

Több mint ötezer biciklis együttesen közel 500 ezer kilométert tekert a Bringázz a munkába! kampányban május 6. és 31. között Magyarország egész területén – jelentették be a Magyar Kerékpárosklub 16. kampányának zárórendezvényén…

A(z) "Révész Máriusz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Még az idén elkészülhet a Győr–Balaton kerékpárút első üteme

Az év végére elkészül a Győr–Balaton kerékpárút első szakasza, jövőre pedig a tervek szerint teljes hosszában átadják – jelentette be Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos.

Közélet

Még az idén elkészülhet a Győr–Balaton kerékpárút első üteme

Az év végére elkészül a Győr–Balaton kerékpárút első szakasza, jövőre pedig a tervek szerint teljes hosszában átadják – jelentette be Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos.

Politikus

A fideszes polgármester megválasztása mellett érvelt az MSZP Hajdú-Bihar megyei elnöke, ezért pártja elnöksége lemondásra szólította fel

Bódi Judit – a Debreciner beszámolója szerint – később szembe ment saját korábbi nyilatkozatával.

Gazdaság

Már lehet regisztrálni a Turizmus Világnapja budapesti programjaira!

A Turizmus Világnapja alkalmából idén is turisztikai nyílt napot szervez a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ.

 

Kategória ajánló