Rétvári Bence hírek

Politikus › Rétvári Bence

Röhejes okból fogyott ki a patikákból a K-vitamin

19.11.28 18:46

A hiányos betegtájékoztató miatt alakult ki K-vitamin-hiány a patikákban Rétvári szerint. A betegtájékoztató szöveg magyar fordításának késedelme miatt alakult ki K-vitamin-hiány a gyógyszertárakban – válaszolta Rétvári Bence, az Emberi…

Tényfeltáró csoport érkezett Brüsszelből Budapestre

19.11.21 22:26

A szokásos országjelentést készítik, húszan érkeztek, már tájékozódnak.

Magyarellenes politika

19.11.21 15:26

Van két figura, akit arra alkalmaz a Fidesz, hogy államtitkárként visszaüssön az ellenzékre az Országgyűlésben, leginkább napirend előtt. Az egyikük Rétvári Bence, akinek társadalompolitikai kérdésekben kell visszaütnie, a másik Dömötör Csaba,…

Nagydíjat kapott a balatonfüredi Anna Fesztivál

19.11.21 08:37

Elsőként kapta meg tizenhét idei díjazott közül a balatonfüredi Anna Fesztivál a Magyar Fesztivál Szövetség nagydíját Százhalombattán, a szövetség évadzáró konferenciáján.

800 ezerrel többen dolgoznak, mint 2010-ben

19.11.14 18:49

Ma több mint 800 ezerrel többen dolgoznak, mint 2010-ben, és a foglalkoztatottak jövedelme is nő - mondta Banai Péter Benő, a Pénzügyminisztérium államháztartásért felelős államtitkára péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

A(z) "Rétvári Bence" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Titkolják, hogy tesztelték-e Orbánt koronavírusra

Rétvári Bence a GDPR-ra hivatkozik, Hadházy Ákos szerint viszont ez csak terelés.

Közélet

Kásler Miklós: az orvosok felelőssége volt, hogyan döntöttek a betegekről a miniszteri utasítás után

Azt is mondta, bárki, aki úgy érzi, nem kapta meg a megfelelő ellátást, forduljon a kórház főigazgatójához, a betegjogi képviselőhöz, vagy akár jelentkezzen az Emberi Erőforrások Minisztériumában.

Nagyvilág

Lehet, tényleg hitelből mentenék meg az uniós gazdaságot

A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) támogatja a hitelből finanszírozott 500 milliárd eurós (150 ezer milliárd forint) európai uniós gazdasági helyreállítási alapról szóló német-francia kezdeményezést.

Gazdaság

A rendőrség 750 ezerre büntetett egy dudáló tüntetőt, és bizonyítékként a Vadhajtások videóját használták fel

Hadházy Ákos elmondta, hogy a 70 éves úrnak egyébként negyvenezres nyugdíja van, de mivel ligetvédő, visszaesőként kezelik.

 

Kategória ajánló