Rétvári Bence hírek

Politikus › Rétvári Bence

A DK borított: Sokkoló számadat látott napvilágot a nyugdíjakkal kapcsolatban

20.01.08 11:37

KSH adatai szerint egy év alatt 28 ezerrel nőtt azoknak a nyugdíjasoknak a száma, akik relatív szegénységben élnek, azaz kevesebb, mint 93 ezer forintból kénytelenek megélni havonta. Hiába tagadja a tényeket egy képviselői kérdésre adott válaszában…

Gyorsabban csökken a nem dolgozó, nem tanuló fiatalok aránya Magyarországon, mint az unióban

20.01.06 16:13

Magyarországon egyre több a tanuló vagy dolgozó fiatal, a javulás mértéke jóval meghaladja az Eu-átlag javulását, közölte Rétvári Bence, a Kdnp alelnöke szombaton az Mti-vel, az Eurostat adataira utalva.

Rétvári Bence: A nyugdíjak megőrzik a vásárlóértéküket

20.01.06 09:25

Azok a balliberális erők kritizálják folyamatosan a nyugdíjemelés mértékét, akik kormányzásuk alatt csökkentették a nyugdíjakat – mondta az államtitkár.

Már elérhető a nagyszülői gyed

20.01.06 08:58

Január elsejétől elérhető a nagyszülői gyermekgondozási díj (gyed), amelynek maximális összege valamivel több mint 225 ezer forint - hívta fel a figyelmet az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) parlamenti államtitkára.

Egyre több a nyomorgó nyugdíjas – Rétvári szerint ez csak a látszat

20.01.05 16:07

Meglehetősen érdekes, már-már abszurd módon terelő választ adott az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára egy jobbikos képviselő kérdésére az egyre több, szegénysorba csúszó nyugdíjassal kapcsolatban.

Rétvári: egyre több a tanuló vagy dolgozó fiatal Magyarországon

20.01.04 11:15

Magyarországon egyre több a tanuló vagy dolgozó fiatal, a javulás mértéke jóval meghaladja az EU-átlag javulását - közölte Rétvári Bence, a KDNP alelnöke szombaton az MTI-vel, az Eurostat adataira utalva.

Tovább csökkenti a kormány a nyugdíjak vásárlóértékét

20.01.03 22:25

Rétvári Bence államtitkár szerint „a kormánynak 2010 óta kiemelten fontos, hogy minden módon kifejezze megbecsülését az idősek iránt, nem csupán szimbolikusan, de anyagi eszközökkel is.”

Korózs Lajos: aki nyomorultul kevés nyugdíjból élt a múlt évben, annak Orbán Viktor garantálja, hogy az idén, de még jövőre is nyomorultul kevés nyugdíjból fog élni!

20.01.03 17:58

Még el sem kezdődött az év és már hazudnak nyugdíj ügyben. Vegyük sorba Rétvári Bence állításait. Először is azt mondja, hogy 3,5%-kal emelkedtek a nyugdíjak múlt év eleje óta. Másik állítása, hogy várhatóan az idén is magasabb lesz az infláció a…

A(z) "Rétvári Bence" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

A válság idején is sarcol a váci baloldal

Rétvári: Amit Vácon a baloldal, az emberektől elvett, azt a jobboldal az embereknek visszaszerezte + VIDEÓ

Közélet

A nyári szünetben is biztosított a rászoruló gyermekek étkezése

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleménye: A nyári szünetben is biztosított a rászoruló gyermekek étkezése.

Nagyvilág

Még mindig mellébeszélünk… (Gondolatok a trianoni parlamenti emlékülés után)

Talán én gondoltam többet, én vártam el sokkal karakteresebb megemlékezést a keresztény, magyar kormánytól Trianon 100. évfordulóján. Csalódtam. Mint már annyiszor.

Gazdaság

Most van szükségük a pénzre a nyugdíjasoknak!

Benyújtottuk módosító javaslatunkat annak érdekében, hogy a 13. havi nyugdíj kifizetése során, minden idős ember az átlagnyugdíjnak – jelenleg 140.000 forintnak – megfelelő összegű kifizetésben részesüljön, és ne várjunk ezzel…

 

Kategória ajánló