Rétvári Bence hírek

Politikus › Rétvári Bence

Vége a határmizériának, szombaton újra átmehetnek az ingázók a határon Letkésnél

20.09.03 21:22

A Letkés-Ipolyszalka határátkelő újra nyitva a határsávban ingázók számára 05 óra és 20 óra között szombattól – jelentette be a Facebookon Rétvári bence államtitkár:

Már maga Rétvári Bence próbál véget vetni a letkésiek kínjainak

20.09.03 15:32

„Folyamatosan egyeztetek a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Belügyminisztérium vezetőivel a Letkés és Ipolyszalka közötti határátkelőhely megnyitásáról a határmentén lakók részére. Választókerületem északi részén sokak…

A náci és a kommunista diktatúra is családellenes volt

20.08.26 14:29

Rétvári Bence szerint a totalitárius diktatúrák áldozatainak emléknapja a jelképe annak, hogyan tudott kiegyezni Hitler és Sztálin.

Rétvári elárulta, mi mindent tett Rácz Zsófia, amíg a sajtó elől bujkált

20.08.25 15:16

Rácz Zsófiát tavaly decemberben nevezték ki az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkári posztra. Még jogszabályt is módosítottak, hogy diploma nélkül megkaphassa a megbízatását az Emberi Erőforrások Minisztériumában.

A baloldal számára láthatatlan, de csökkent az elkerülhető halálozások aránya

20.08.22 10:10

A tennivaló még sok, de az eredmények már látszanak – írta a KDNP alelnöke Ami a baloldal számára láthatatlan: csökkent az elkerülhető halálozások aránya Magyarországon című szombati, az MTI-nek elküldött közleményében.

Állami művészeti díjakat adtak át

20.08.18 12:01

Kásler Miklós emlékeztetett: a görög-római kultúrából és a keresztény hitből táplálkozó magyar kultúra a magyarságot kivételesen egyedivé tette.

A(z) "Rétvári Bence" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Rétvári: A baloldal felmondaná a vatikáni szerződést

Gyurcsány Ferenc egyértelművé tette, hogy hatalomra kerülve fel akarják mondani a vatikáni szerződést, és nem fognak nyújtani egyetlen fillér hitéleti támogatást sem – emlékeztetett Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások…

Közélet

Üzenet a fogyatékossággal élőknek: Érték vagy!

Segélyek helyett elsősorban lehetőségeket kell teremteni, sajnálat helyett pedig esélyeket – írta az Emmi a világnapon.

Közélet

Az EBESZ képviselőivel tárgyaltak a kárpátaljai magyarok

A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola vezetősége fogadta pénteken az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) képviselőit, akiket tájékoztattak a magyar intézményeknél folytatott házkutatásokról, és a…

Politikus

„Polgárháborús helyzetet alakított ki az ukrán hatalom Kárpátalján”

Fidesz-KDNP: Az összehangolt, rajtaütésszerű akció a magyar kisebbség legitim szervezetei ellen a sztálini totalitárius rendszer módszereit idézik.

 

Kategória ajánló