Rétvári Bence hírek

Politikus › Rétvári Bence

Csaknem négyezer gyerek vesz részt idegen nyelvi táborban

19.06.27 16:08

Idén több mint 82 ezer gyerek vesz részt a nyári Csodaszarvas táborokban, közülük csaknem négyezren választották az idegen nyelvi táborokat - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) parlamenti államtitkára csütörtökön Rétságon.

Rétvári Bence: A gyerekek érdeke, hogy időben kerüljenek óvodába és iskolába

19.06.27 16:02

Egységes, azonban rugalmasabb szabályokat vezetne be a parlament előtt fekvő köznevelési törvény módosítása az eddigi, helyenként eltérő gyakorlat helyett – jelentette ki Rétvári Bence államtitkár.

Iskolává válnak a tanulócsoportok, ha a kormány elfogadja a magántanulói státusz eltörlését?

19.06.26 16:11

Megszűnhet a magántanulói státusz, ha a kormány elfogadja a köznevelési törvény módosítását. Mi történik a tanulócsoportokkal, a hátrányos helyzetű gyerekekkel és azokkal, akik maguk akarják megválasztani, hová és hogyan járjon a gyerekük…

A pályakezdő tanárokat is segíti a köznevelési törvény módosítása

19.06.18 09:44

A pályakezdő tanárokat is segíti a köznevelésről szóló törvény módosítása, mert akkor is elkezdhetnek tanítani, ha a nyelvvizsga hiánya miatt csúszik a diplomájuk kiadása - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden az…

Rétvári: A Gyurcsány házaspár maga alá gyűri az ellenzéket

19.06.17 16:53

A parlamentben is megkezdődött az önkormányzati kampány, a képviselők egymás után mondták fel kortesbeszédeiket a teljes ellenzék összefogása, vagy egy-egy jelölt mellett.

Rétvári Bence: A költségvetés a gyermekeket helyezi előtérbe

19.06.07 12:11

Két és félszer akkora összeg szerepel a 2020. évi költségvetés tervezetében, mint amennyit az utolsó balliberális kormány szánt a családokra – mondta az államtitkár.

A(z) "Rétvári Bence" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

A válság idején is sarcol a váci baloldal

Rétvári: Amit Vácon a baloldal, az emberektől elvett, azt a jobboldal az embereknek visszaszerezte + VIDEÓ

Közélet

A nyári szünetben is biztosított a rászoruló gyermekek étkezése

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleménye: A nyári szünetben is biztosított a rászoruló gyermekek étkezése.

Nagyvilág

Még mindig mellébeszélünk… (Gondolatok a trianoni parlamenti emlékülés után)

Talán én gondoltam többet, én vártam el sokkal karakteresebb megemlékezést a keresztény, magyar kormánytól Trianon 100. évfordulóján. Csalódtam. Mint már annyiszor.

Gazdaság

Most van szükségük a pénzre a nyugdíjasoknak!

Benyújtottuk módosító javaslatunkat annak érdekében, hogy a 13. havi nyugdíj kifizetése során, minden idős ember az átlagnyugdíjnak – jelenleg 140.000 forintnak – megfelelő összegű kifizetésben részesüljön, és ne várjunk ezzel…

 

Kategória ajánló