Repülőgép hírek

Tudomány › Repülőgép

50 ezer maszkot kapnak a nagykanizsaiak

20.03.24 19:43

A szállítmányt pénteken teszik repülőre és a jövő hét elején érkezik a városba.

Lélegeztetőgépeket is hozott a Kínából érkezett újabb repülőgép

20.03.24 09:25

Közel 70 tonnányi orvosi eszközt és egészségügyi védőfelszerelést szállított Budapestre a 2020. március 24-én, a kora reggeli órákban megérkezett járat. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Semmelweis Egyetem közös…

Rendkívüli intézkedéseket hozott az Airbus

20.03.23 19:17

Újraindította a termelést spanyol és franciaországi üzemeiben az Airbus, amely rendkívüli intézkedéseket vezetett be a repülőgépgyártás fenntartása érdekében. A Boeing az Egyesült Államokban szintén fenntartja a gyártást.

Orosz segélyszállítmány indult Olaszországba

20.03.22 13:55

Katonaorvosokat és egészségügyi felszelést szállító orosz Il-76-os szállítógépek indultak el vasárnap a Moszkva melletti Cskalovóvól a Rómához közeli Pratica di Mare-i olasz katonai reptérre.

Éjszakai kiképzést tartanak a Gripenek - A Honvédelmi Minisztérium közleménye

20.03.21 15:58

A kecskeméti repülőbázis Gripen pilótái, 2020. március 23-26. közötti időszakban - az éves kiképzési tervnek megfelelően - délutáni és éjszakai repüléseket hajtanak végre.

Hamarosan megkezdődik a tavaszi rókavakcinázás

20.03.21 13:13

A rókák veszettség elleni vakcinázása idén tavasszal sem marad el, ezért az előző évek gyakorlata szerint ebzárlat és legeltetési tilalom lép életbe az érintett térségekben. A repülőgépes vakcinázás 2020. április 4-19. között zajlik majd hazánk déli és keleti…

A(z) "Repülőgép" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

4 millió maszk és több mint 400 ezer védőruha érkezett Kínából

Szijjártó: a repülőgépek emellett 400 ezer darabot hoztak abból a gyógyszerből, amelyet Kínában teszteltek, fejlesztettek.

Esemény

Öt éve is katasztrófát élt át Európa

Március 24-én zuhant le a Germanwings járatát

Budapest

Újabb, kínai védőfelszerelés-szállítmányt hozó gép szállt le Liszt Ferenc repülőtéren

Megérkezett a Huawei egészségügyi adománya a Liszt Ferenc repülőtérre pénteken. A kínai távközlési vállalat egyebek mellett 50 ezer maszkot adományozott Magyarországnak a koronavírus-járvány elleni védekezéshez.

Márka

Májusban újraindítaná a Boeing a 737 MAX gyártását

Májusban újraindítaná a Boeing a 737 MAX gyártását, a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került repülőgépipart pedig az USA megmentené, de ellentét feszül a kormányzat és a vállalat vezetése között.

 

Kategória ajánló