Repülőgép hírek

Tudomány › Repülőgép

Az USA javára döntött a WTO az Airbus támogatásai ügyében

19.10.02 18:55

A Kereskedelmi Világszervezet (WTO) engedélyezte az Egyesült Államoknak, hogy 7,5 milliárd euró értékű európai terméket sújtson büntetővámmal az Airbus európai repülőgépgyártónak nyújtott, tiltott uniós támogatások miatt.

Lezuhant egy bombázó repülőgép Amerikában, több ember meghalt

19.10.02 18:20

Több halálos áldozata van a szerdán közvetlenül a leszállás előtt lezuhant második világháborús bombázó repülőgép katasztrófájának – jelentette be az amerikai légügyi hatóság (FAA) délutáni közleményében. A szerencsétlenség az amerikai…

A Suhanj! sportolóit támogatja a Budapest Airport

19.10.02 15:13

Több mint 8,2 millió forintot, vagyis 24 571 eurót adott át a Budapest Airport a mai napon a sérült és fogyatékkal élő emberek sportolását támogató Suhanj! Alapítványnak. Az összeg az immár hetedik alkalommal megrendezett repülőtéri…

A Boeing még az idén újra a levegőbe küldené 737 MAX típusú gépeit

19.10.01 19:50

A Boeing még az idén ismét forgalomba állítaná vitatott 737 MAX típusú repülőgépeit - közölte Gordon Johndroe, a chicagói repülőgépgyár szóvivője kedden újságírókkal.

Folytatja tájékoztató tevékenységét a Budapesti Békéltető Testület

19.10.01 16:13

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával folytatja tájékoztató, ismeretterjesztő tevékenységét a Budapesti Békéltető Testület. Öt kis füzetben írják le, adnak hasznos információkat a békéltető eljárásról, annak indításáról, magáról az…

A(z) "Repülőgép" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

A Boeing és a Porsche nevéből összerakható, milyen nagy dobásra készülnek

Egyelőre csak “ismerkedik” egymással a Boeing és a Porsche, de már körvonalazódik, milyen repülőgépet / repülő autót készítenének közösen.

Nagyvilág

Drónészlelés miatt áll a forgalom Ferihegyen

A repülőtér mindkét futópályáját lezárták.

Esemény

Súlyos biztonsági kockázat, repedéseket találtak a repülők szárnyain

A Boeing 737-eseket az indonéz és az etióp légikatasztrófa miatt kezdték el átvizsgálni, miután csaknem 350 ember vesztette életét.

Budapest

Drónészlelés miatt áll a forgalom Ferihegyen

A repülőtér mindkét futópályáját lezárták.

 

Kategória ajánló