Repülőgép hírek

Tudomány › Repülőgép

Félelmetes látvány: szinte súrolja a bámészkodó turistákat a leszálló repülőgép

19.07.15 19:15

Az érkező repülőgépek szinte súrolják a leszállópálya előtt lévő úton áthaladó járműveket és az annak közelében bámészkodó embereket az Égei-tengeren fekvő Szkiathosz szigetének repülőterén.

Tüntetések és összecsapások a nemzeti ünnepen, de a katonai parádé sem volt mindennapos

19.07.15 12:54

Tüntetések és összecsapások jellemezték Franciaországban a Bastille-napi megemlékezést. Mintegy 150 demonstrálót tartóztattak le. De a katonai parádé sem volt mindennapos: robotok mellett drónok és egy légdeszkán repkedő fegyveres katona…

Elkezdték a nagyszabású reptérfejlesztést Bécsben

19.07.15 10:27

Félmilliárd euróból 2023-ra Schwechaton jelentősen átalakítják a régi 2-es terminál belterét és keleti mólóját, valamint méretes bővítést kap a 3-as terminál.

A(z) "Repülőgép" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Helikoptert is visz magával egy Marsra induló NASA-szonda

Ez lesz az első olyan repülő, amelyet egy másik bolygón terveznek használni. A NASA újgenerációs marsjárója július 30-án indul útnak. Két másik ország is expedíciót tervez a Marsra.

Esemény

Újabb fejlemény a lezuhant ukrán repülőgép ügyében

A katonai radar hibás kezelése, valamint több emberi mulasztás vezethetett az ukrán utasszállító gép lelövéséhez januárban.

Budapest

Ekkor lesz pályazár a reptéren ezen a héten

Július 13-a és 19-e között az alábbi időpontokban terveznek pályazárást a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es számú (13R/31L jelzésű) futópályáján karbantartási munkálatok végrehajtása miatt:július 13-án 08:00-tól…

Ország

Soros még több pénzt tesz a Trump elleni küzdelembe

Donald Trump népszerűsége csökken, ugyanakkor a várható demokratapárti kihívó, Joe Biden egészségügyi alkalmassága erősen kérdéses

 

Kategória ajánló