Repülőgép hírek

Tudomány › Repülőgép

Beragadt gázzal elszabadult egy reptéri jármű

19.10.01 10:02

Egy utas készített videót a chicagói repülőtéren történt esetről, ami annyira látványos, hogy fél nap alatt már több hatmilliószor nézték meg.

Hódít a Tetris challenge

19.10.01 05:03

Egy vadászgép teljes felszereléséről és személyzetéről készült képpel csatlakozott a magyar honvédség egy új internetes kihíváshoz. Ennek lényege, hogy madártávlatból készül fotó a földön kiterített felszerelésről és a földön fekvő emberekről, akik úgy…

Thomas Cook-csőd: elkezdődött a kártalanítás

19.10.01 01:04

Miközben a külföldön nyaraló utasok kétharmadát már hazavitték Nagy-Britanniába, elkezdődött a későbbi üdülésekre befizetett személyek kártalanítása is.

A(z) "Repülőgép" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Egy repülő utasait keresik tesztelésre egy koronavírusos magyar férfi miatt

A férfival egy repülőjáraton utazó 84 utast kontaktszemélyekként kezelik, a hatóságok keresik őket.

Esemény

Csoda! Agyrázkódással megúszta a légi katasztrófát a 20 éves férfi

Csodával határos módon egyetlen kadét élte túl a 26 halálos áldozatot követelő repülőgép-szerencsétlenséget, amely péntek este történt a kijevi országútnál az Ukrajna keleti részén fekvő város katonai repülőterének közelében.

Budapest

Elkezdi a ferihegyi repülőtér 2-es futópályájának felújítását a Budapest Airport

Hétfőn elkezdődik a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es futópályájának felújítása, amelyet az eddigiektől eltérően egyetlen ütemben végeztet el a Budapest Airport. A repülőteret üzemeltető társaság vasárnapi,…

Ország

Pap Szilárd István: Donald Trump és az elvetélt populizmus

Végül még ennyit sem köszönhetünk majd ennek a négy évnek.

 

Kategória ajánló