Repülőgép hírek

Tudomány › Repülőgép

Lezuhant egy kisrepülőgép, többen meghaltak

19.12.29 11:18

Az Atlantába indult kétmotoros Piper Cheyenne típusú repülőgép a Lafayette regionális repülőtértől nagyjából egy mérföldre csapódott a földnek egy posta parkolójában. A baleset helyszínéről készült képeken megperzselt, illetve égő pázsitot, valamint egy…

Lezuhant egy Piper Cheyenne repülő, többen életüket vesztették

19.12.29 08:55

Az amerikai repülésügyi hatóság szóvivője arról tájékoztatott, hogy a kétmotoros gép röviddel felszállás után csapódott a földbe.

Lezuhant egy kisrepülőgép Louisiana államban, több ember szörnyethalt

19.12.28 23:00

Lezuhant szombaton egy kisrepülőgép röviddel felszállás után Louisiana államban, öten meghaltak - közölte Tony Molinaro, az amerikai repülésügyi hatóság (FAA) szóvivője.

Lezuhant egy repülőgép, többen meghaltak

19.12.28 22:55

Lezuhant szombaton egy kisrepülőgép röviddel felszállás után Louisiana államban, öten meghaltak - közölte Tony Molinaro, az amerikai repülésügyi hatóság (FAA) szóvivője.

Nagyot fordultak az erőviszonyok idén a repülőgépek gyártásában

19.12.27 16:27

Átlépi az ezer darabos megrendelési számot az Airbus az idén, eközben versenytársa, a Boeing a 737-esek kiesése miatt az előző évi eladási darabszám töredékét érheti csak el.

Pilótaként folytatja Varga Viktor

19.12.27 15:37

Az énekes az elmúlt két évben zenei, valamint képzőművészeti munkásságára koncentrált. Az év eleje azonban sorsfordító lehet az életében, hiszen akkor tesz pilótavizsgát. Már ki is nézte magának a repülőt Varga Viktor.

A(z) "Repülőgép" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Mi történt? 150 kilónyi bomba került elő a budapesti reptérnél

Hat darab gyakorlóbomba került elő a repülőgéphangár építése közben a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Nagyvilág

Kunhalmi: a kormány ne csak szlogenek szintjén legyen családbarát

Az MSZP hétfőn országgyűlési határozati javaslatban kezdeményezi, hogy a kormány decemberben gyermekenként egyszeri ötvenezer forintot adjon azoknak a családoknak, amelyekben mindkét szülő elvesztette az idén a munkáját a…

Közélet

A Bkk sáv, ami létezik, de a Kresz nem ismeri. Mégis 30 ezer forintra büntethetnek érte, ha ráhajtasz

A Hír TV Budapesti Srácok című műsora készített a jelenlegi közlekedési helyzetről egy átfogó riportot, amiben nagy szerepet kaptak az…

Tudomány

A virológus szerint nem csökken a járvány terjedése

Tovább növekedett a pozitivitási ráta. Kemenesi Gábor virológus aggasztónak nevezte a pozitivitási ráta növekedését. “Utoljára amikor a napi mintavételek száma 16 ezer körül mozgott, a pozitív tesztek aránya 15-17% volt. A mai…

 

Kategória ajánló