Repülőgép hírek

Tudomány › Repülőgép

Tüntetések és összecsapások a nemzeti ünnepen, de a katonai parádé sem volt mindennapos

19.07.15 12:54

Tüntetések és összecsapások jellemezték Franciaországban a Bastille-napi megemlékezést. Mintegy 150 demonstrálót tartóztattak le. De a katonai parádé sem volt mindennapos: robotok mellett drónok és egy légdeszkán repkedő fegyveres katona…

Elkezdték a nagyszabású reptérfejlesztést Bécsben

19.07.15 10:27

Félmilliárd euróból 2023-ra Schwechaton jelentősen átalakítják a régi 2-es terminál belterét és keleti mólóját, valamint méretes bővítést kap a 3-as terminál.

Szörnyű katasztrófa: a földbe csapódott egy repülőgép Svédországban, minden utas életét vesztette

19.07.14 20:03

Egy repülőgép mind a 9 utasa életét vesztette, amikor az ejtőernyősöket szállító gép óriási sebességgel a földbe csapódott a svéd Umea városának területén.

A 75 éves Rubik Ernő: Nem én vagyok itt a fontos, hanem a bűvös kocka hatása

19.07.14 18:33

Július 13-án hetvenöt éves Rubik Ernő Kossuth- és állami díjas építészmérnök, tárgytervező, a világsikerű bűvös kocka megalkotója. A háború alatt, 1944-ben született Budapesten a repülőgép-tervező Rubik Ernő fiaként. A találékony szellemet apai…

A(z) "Repülőgép" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Tudomány

Egy béna paróka alatt akart fél kiló kokaint becsempészni Spanyolországba

A barcelonai reptéren kapták el azt a kolumbiai férfit, aki a saját fejéhez ragasztott, kokainnal megtömött zacskót próbált becsempészni az országba úgy, hogy egy parókával takarta el a fején az árut. A póthaj nem volt elég ügyes álca,…

Nagyvilág

Elképesztő felvétel: Parókája alatt akart kokaint csempészni egy férfi

Parókája alá rejtett kokain miatt vettek őrizetbe egy kolumbiai férfit a barcelonai repülőtéren - közölte a katalán székváros rendőrsége kedden.

Esemény

Svédország gyászol a történelmi légi katasztrófa láttán

Ejtőernyőzni indultak, gépük az Ume folyóba zuhant, miután az vészjelzést adott le.

Budapest

Drámai pillanatokról számolt be a ferihegyi kényszerleszállás egyik szemtanúja

A futómű sérülése miatt visszaforduló járat utasaival csak azt közölték, kényszerleszállást hajtanak végre, de látták a leszállópálya mellett gyülekező tűzoltó-, rendőr- és mentőautókat.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló