Rendszerváltás hírek

Közélet › Rendszerváltás

Nyolcadik alkalommal

19.10.14 07:55

A rendszerváltozás óta nyolcadik alkalommal tartottak tegnap Magyarország 3177 településén önkormányzati választásokat. A választók polgármesterjelöltekre, megyei önkormányzati és települési képviselő-testületi képviselőjelöltekre szavazhattak, a…

Parlamenti választások Lengyelországban

19.10.12 22:01

A szavazás 21 óráig tart. A parlament alsóházának, a szejmnek 460 képviselőjét, valamint a felsőház, a szenátus 100 tagját választják meg.

Semjén Zsoltnak elmeorvosra lenne szüksége

19.10.12 21:55

Egy igazi európai férfiú emlékének szentelt konferencián Budapesten sorozatban hangzottak el olyan mondatok, amelyek aligha tetszettek volna a megtisztelt politikusnak. A Habsburg Ottó és a rendszerváltás című, az MTA épületében…

Karácsony Gergely igazi politikai napraforgó

19.10.12 07:10

Amennyiben a választók csak az alkalmasság alapján hoznák meg döntésüket most vasárnap, akkor Tarlós István több szavazatot szerezne, mint bármelyik polgármesterjelölt a rendszerváltás óta.

Gulyás Gergely: Habsburg Ottó szerette Magyarországot

19.10.11 12:28

Látva az Európai Parlament morális, intellektuális hanyatlását, fontos visszanyúlni azokhoz az értékekhez, amelyeket Habsburg Ottó képviselt – vélekedett a miniszter.

Semjén: Habsburg Ottó valódi európai értékeket képviselt

19.10.10 21:39

A Habsburg Ottó által 1989-ben képviselt értékek valódi európai gondolatok, értékek voltak, amelyeket “mi is tisztelünk” és amelyekhez “tartozónak valljuk magunkat” – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Habsburg Ottó és a rendszerváltás…

Erdő Péter: A békés rendszerváltásnak politikai és erkölcsi ára is volt

19.10.08 13:55

A rendszerváltozás utáni első demokratikus kormányok olyan megállapodások alapján jöttek létre, amelyeket kommunista vezetők kötöttek egymással vagy másokkal – idézte fel a bíboros.

Göncz Árpádra emlékeztek halálának évfordulóján

19.10.06 19:25

A néhai köztársasági elnök halálának negyedik évfordulóján megemlékezést tartottak az Óbudai Egyetem parkban, Jovánovics György szobrászművész róla készített mellszobránál.

A(z) "Rendszerváltás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Nyolcadik alkalommal

A rendszerváltozás óta nyolcadik alkalommal tartottak tegnap Magyarország 3177 településén önkormányzati választásokat. A választók polgármesterjelöltekre, megyei önkormányzati és települési…

Politikus

Feketeöves keresztényüldözők Orbán barátai a Türk Tanácsban, de ez őt láthatólag nem zavarja

Orbán Viktor részt vett a Türk Tanács ülésén, pedig a testület tagjai kizárólag olyan vezetők, akik keresztényellenes politikát folytatnak. Olvashatjuk a Népszava.hu oldalon. A „közszolgálati” és a fideszes sajtó részletesen…

Ország

Négy határsértő, egy embercsempész Csanádpalotán

Egy mikrobusz ellenőrzése során négy határsértőt találtak a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

Közélet

Sajtóhír: Döntöttek a Barca-Real elhalasztásáról - ez lehet az új időpont

Október 26. helyett egy szerdai napon, december 18-án rendezhetik meg az idény első El Clásicóját, amelyet a katalóniai tüntetések miatt halasztanak el.

 

Kategória ajánló