Rendőrség hírek

Közélet › Rendőrség

Megalakult a Székesfehérvári Zenés Szórakozóhelyek Egyesülete

19.03.19 11:23

Megalakult a Székesfehérvári Zenés Szórakozóhelyek Egyesülete, amely a rendőrséggel és a katasztrófavédelemmel együttműködve biztonságos, drogmentes szórakozást kíván nyújtani a jövőben a város és a környék fiataljainak.

Elraboltak egy pécsi nőt és gyermekét, Zalába akarták vinni őket

19.03.19 11:20

A volt élettárs elmondta, hogy így szerette volna elérni, hogy visszamenjen hozzá a nő és a gyermek, rokonai pedig segítettek neki.

Csornai férfit kaptak el kábítószer birtoklása miatt

19.03.19 10:35

A csornai rendőrök kábítószer birtoklása miatt fogtak el egy 30 éves helybéli férfit.

Sérülést okozott egy biciklisnek, most keresi a rendőrség

19.03.19 10:32

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya indított eljárást egy könnyű sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset miatt.

Nem adta meg az elsőbbséget: a balesetben egy ember megsérült

19.03.19 10:20

Ez a baleset tegnap történt, egy személy- és egy teherautó ütközött össze a Kölcsey utca és Erdősor utca kereszteződésénél, mert a tehergépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a kereszteződésbe szabályosan érkező autónak. A balesetben egy…

Kijevben felgyújtották az államfő tulajdonában lévő cég két csokoládéboltját

19.03.19 09:08

A Petro Porosenko ukrán elnök tulajdonában lévő Roshen édességipari vállalat két márkaboltját gyújtották fel két nap alatt, hétfőn, illetve előző nap Kijevben - hozta nyilvánosságra a fővárosi rendőrség közlése alapján az Ukrajinszka Pravda hírportál.

A(z) "Rendőrség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

BKK-vezér: A metrópótlás idején valós alternatíva lehet a gyaloglás

A BKK vezérigazgatója szerint van elég jármű a pótláshoz, de egy-egy megálló között néhol olyan kicsi a távolság, hogy egyszerűbb, ha az utasok buszozás helyett sétálnak.

Közélet

Egyre több menekült érkezik az EU-ba

A migrációs csúcsértékeket mutató 2015-ös évet követően 2019-ben ismét emelkedett az Európai Unió területén menedékjogot kérelmezők száma. 2018-hoz képest tavaly 13 százalékkal többen, mintegy 714 ezren folyamodtak…

Életmód

Nem nyomoz Orbán ellen drogkereskedelem gyanúja miatt az ügyészség

Sőt, fegyverkereskedelem gyanújával sem nyomoznak ellene, valamint lányok futtatása, vagy, teszem azt, kocsmai verekedés miatt sem. Igaz, nem is vádolta ezekkel senki a miniszterelnököt, úgyhogy logikus, ha az ügyészség nem…

 

Kategória ajánló