Rendőrség hírek

Közélet › Rendőrség

Eltűnés miatt keres a rendőrség két 17 éves fiút

20.03.25 15:58

A rendőrségre március 24-én érkezett bejelentés, hogy a 17 éves Lakatos Barna és a vele egyidős Kovács Krisztofer Adrián március 21-én egy kispesti gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adtak magukról, a rendőrök jelenleg is…

Saját kutyáját éheztette

20.03.25 15:58

A tamási rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 40 éves férfival szemben folytattak állatkínzás miatt.

Már katonák ellenőrzik a kijárási tilalom betartását Romániában

20.03.25 14:40

Szerda délben életbe léptek a kijárásra vonatkozó, a koronavírus terjedésének megfékezését célzó szigorítások, amelyek betartását rendőrök, csendőrök és katonák ellenőrzik az utcákon.

Gyilkosság gyanújával őrizetbe vették a volt ukrán külügyminisztert

20.03.25 14:34

Leonyid Kozsara a Moszkvába menekült Viktor Janukovics elnöksége alatt vezette a külügyminisztériumot, az ő házában halt meg lőtt sebbel Szerhij Sztarickij, az Atlantic Group holding vezérigazgatója, az Inter ukrán televízió volt vezetője.

A(z) "Rendőrség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Alig iktatták be Bident, máris tüntet ellene az Antifa

Kormányellenes és antifasiszta tüntetők Portlandben és Seattle-ben megrongálták a Demokrata Párt irodáját és más épületeket szerdán. A tüntetők később összetűztek a rendőrséggel is, így tiltakozva Joe Biden elnök…

Közélet

Öt határsértőt fogtak el a hajdú-bihari rendőrök

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök 2021. január 21-én 5 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között két esetben, összesen öt határsértővel szemben intézkedtek Berettyóújfalu és Nagyhegyes területén. A Biharkeresztesi Határrendészeti…

Közélet

Bakondi tájékoztatott, hogy a magyar migrációs politika sikeres

De továbbra is nagyon nagy a nyomás a magyar határon.

Életmód

Bódult lehetett a Szekszárdon lekapcsolt sofőr

A szekszárdi járőrök az úton bizonytalanul haladó autós ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagot is találtak. A 20 éves velencei férfit előállították.

 

Kategória ajánló