Rendőrség hírek

Közélet › Rendőrség

Eltűnt egy nyugdíjas a cserkeszőlői strandról, a rendőrség keresi

Tegnap 19:26

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság – írja a police.hu – 16040/157/163/2019. körözési számon eljárást folytat Barabás Lászlóné eltűnése ügyében.  A 80 éves dunaharaszti asszony 2019. június 25-én a cserkeszőlői strandról ismeretlen helyre…

Letartóztatták a gyerekeket kirabló férfit

Tegnap 18:08

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség indítványt tett annak a 24 éves férfinek a letartóztatására, akit június 23. napján néhány perccel a bűncselekmény elkövetését követően a rendőrök elfogtak.

Elhagyta a helyszínt

Tegnap 16:05

Elhagyta a helyszíntPest Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 26., sze - 09:01 A Szentendrei Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Autóbusz utasain segítettek

Tegnap 15:38

Autóbusz utasain segítettek Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 06. 26., sze - 14:41 A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei az autópályán rekedt külföldi utasok segítségére siettek.

Drogprevenció középiskolásoknak

Tegnap 15:14

A Kábítószer-ellenes világnap alkalmából a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya egész napos kábítószer prevenciós programot szervezett a Than Károly Ökoiskola Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola rendészeti…

Ma tartják a kábítószer-ellenes világnapot

Tegnap 14:35

Idén a világnap az egészséget és az igazságszolgáltatást helyezi fókuszba, vagyis az érme két oldalát az illegális drogfogyasztás problémájának kérdésében.

A(z) "Rendőrség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Eltűnt egy nyugdíjas a cserkeszőlői strandról, a rendőrség keresi

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság – írja a police.hu – 16040/157/163/2019. körözési számon eljárást folytat Barabás Lászlóné eltűnése ügyében.  A 80 éves dunaharaszti asszony 2019. június 25-én a…

Megye

A 88. percben egyenlített a Loki az idény első edzőmeccsén

Debrecen - Az ukrán másodosztályban szereplő Minaj ellen 2-2-es döntetlent játszott a DVSC. A most szerződtetett focisták még nem léptek pályára.

Életmód

Kábítószert és lőszereket is találtak a baranyai motortolvajoknál

A fiatalabb férfi ellen lopás és kábítószer birtoklása, társa ellen lopás és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés miatt indult büntetőeljárás.

Közélet

Megszavazták: nem közlekedhetnek többé kék fényjelzéssel az ANAF autói

Módosította szerdán a képviselőház a közúti közlekedést szabályozó, 2014/21-es kormányrendeletet olyan értelemben, hogy az adóhatóság (ANAF) és a legfőbb ügyészség kiküldetésben levő autói már nem használhatnak kék fényjelzést. 

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló