Rémhírterjesztés hírek

Közélet › Rémhírterjesztés

Szél Bernadett feljelenti a kormányt rémhírterjesztés miatt

21.04.26 11:34

A képviselő szerint a hiányos adatokkal bemutatott vakcinatáblázat alkalmas arra, hogy elbizonytalanítsa az embereket, és aláássa a nyugati vakcinákkal szembeni bizalmat.

„Víruskritikus kijelentések” miatt feljelentettek egy „orvos végzettségű üzletembert”

21.04.26 10:10

A két magányszemély feljelentésnek minősülő bejelentése szerint egy orvos végzettségű üzletember a közösségi médiában a vírussal is kapcsolatban olyan videókat tesz közzé, amelyekkel „rengeteg tévhitet terjeszt”.

Rémhírterjesztésért feljelentették Orbán Viktort

21.02.10 22:46

A miniszterelnök múlt hét pénteken azt mondta egy sajtótájékoztatón, hogy csak az oltóponton közlik az oltásra regisztráltakkal, hogy milyen vakcinát tudnak nekik adni. Ezt az EMMI később cáfolta. A Jobbik feljelenti Orbán Viktort rémhírterjesztés vádjával.

Gulyás Gergely is reagált a Hadházy-videókra

21.01.14 08:26

A politikai hasznoszerzésnek is vannak határai – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter arról a videóról, amely a szentenderei halottásházban készült, és Hadházy Ákos tette közzé.

A(z) "Rémhírterjesztés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés