Rékasi Károly hírek

Ismert személy › Rékasi Károly

Rékasi Károly: koronavírus-gyanúval vizsgálták

20.07.28 06:46

A visegrádi esküvőjére készülő, és újabb műtét előtt álló Rékasi Károly az elmúlt hetekben koronavírusra utaló tüneteket produkált. A kezdeti pánik után gyorsan tesztet csináltatott.

Rékasi: van, aki akadálynak tekinti a mostani helyzetet és van, aki kihívásnak

20.04.26 10:08

"Egészen biztos, hogy egy másféle élet folytatódik, mint amiből kiléptünk a koronavírus-járvány miatt, sokakat átformált ez a helyzet" - mondta Rékasi Károly színész, a 'Rádió7 hangja' a szombati kívánságshowban.

Rékasi „köpködve” beszél a Barátok közt-ben, és fertőzéstől félti a stábot

20.04.22 08:02

Hosszú ideje áll az RTL Klub sorozatának forgatása, a Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly nem is térne vissza, ha nem érzi magát és környezetét biztonságban.

A(z) "Rékasi Károly" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Nagy csetepaté: megtámadták Rékasi Károly fiát

A 4-6-os villamoson keveredett összetűzésbe Rékasi Zsigmond.

Ismert személy

Visegrádon lesz Rékasi Károly és Pikali Gerda esküvője

A két színész a visegrádi Silvanus Hotelben fogad majd örök hűséget egymásnak. Rékasi szerint Gerdával egyetértenek abban, hogy az ember dolga az életben az, hogy élményeket gyűjtsön, hogy amikor eljön a számvetés ideje,…

Kultúra és szórakozás

Nagyon megviselte a koronavírus a Barátok közt sztárját

A Barátok közt színésznőjének szeptember elején lett pozitív a tesztje, ami után a sorozat forgatását le kellett néhány napra állítani, ő pedig két hétig hatósági karanténba kényszerült.

Közélet

Mi lehet a következő választások csodafegyvere?

Joe Biden az amerikai demokraták elnökjelöltje nehéz helyzetbe került azzal, hogy a legfelsőbb bíróság egyik tagja meghalt, és nagy vitatémává vált, hogy utódáról az elnökválasztás előtt vagy után kellene-e e dönteni. Ha belemegy az…

 

Kategória ajánló