Recsk hírek

Magyar település › Recsk

Orbán Balázs: A szabadság a nemzet közös kincse

19.09.21 15:46

Az államtitkár hangsúlyozta: a szabadság összeköt és felemel mindannyiunkat, igazi értékét a maga teljességében csak Recsk történetének fényében érthetjük meg.

Attila Fiai Társulat koncert 2019. Augusztus 31. szombat 19:00 – Recsk, Bányásznapok Ingyenes!

19.08.28 12:55

Attila Fiai Társulat koncert 2019. Augusztus 31. szombat 19:00 – Recsk, Bányásznapok Ingyenes!    2019. augusztus. 31. szombat. Recsk, Bányásznapok. 19:00 órakor Attila Fiai Társulat 21:00 órakor Omega együttes  

Latorcai Csaba: Látogatóközpontot hoznak létre a Recski Nemzeti Emlékhelyen

19.06.11 14:26

A beruházás célja, hogy egy 21. századi kihívásoknak minden szempontból megfelelő emlékhelyet alakítsanak ki, ahol a következő generációk megismerhetik a kommunista terror igazi arcát, igazi borzalmait.

Recsk: Az elfelejtett vasutasok

19.02.25 00:04

A többiektől teljesen elkülönítve raboskodtak, és kényszermunkára ugyan nem fogták őket, de sanyargatásuk és megalázásuk éppen olyan intenzitással folyt, mint a többi rabé.

Kényszermunkatáborokat mutat be a most nyílt sírkerti időszaki tárlat

18.12.06 09:28

A recski kényszermunkatábort bemutató időszaki kiállítás nyílt tegnap a Fiu­mei úti sírkertben található Kegyeleti Múzeumban.

Hét év börtönbüntetést kapott az apa, aki halálra rázta néhány hónapos kisfiát, mert zavarta a sírás

18.11.30 15:01

Jogerősen hét év börtönbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte a bíróság azt a recski apát, aki először kislányának okozott koponyacsonttörést, majd mindössze két és fél hónapos kisfiát rázta meg olyan erővel, hogy a baba életét vesztette. Mindkét…

A(z) "Recsk" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Orbán Balázs: A szabadság a nemzet közös kincse

66 éve zárták be a recski kényszermunkatábort.

Kultúra és szórakozás

Rekordszámú, csaknem másfélmillió látogatója volt a párizsi Tutanhamon-kiállításnak

A korábbi rekordot szintén egy Tutanhamon-kiállítás tartotta Franciaországban: 1967-ben 1,24 millió látogatója volt a Tutanhamon és kora című tárlatnak, amelyet akkor az "évszázad kiállításaként" méltattak. A márciusban megnyílt…

Kultúra és szórakozás

Bezárt a Barba Negra Track - A Clubban folytatódnak a koncertek!

A Tankcsapda és a Kowalsky meg a Vega nyitotta, a Quimby és az Alvin és a Mókusok koncertje pedig...

Autós

Kiütötte a szarvas a Seat sofőrjét – 320 méter után csapódott fának az autó

A szemből érkezők ki tudták kerülni az irányítás nélkül haladó, véres tetejű roncsot, mielőtt az lehajtott a töltésen és fának ütközött a 86-os főúton, Kisunyom és Kisrádóc között.

 

Kategória ajánló