Recep Tayyip Erdogan hírek

Politikus › Recep Tayyip Erdogan

Erdogan ultimátumot adott Európának

20.03.05 08:58

A török elnök azzal vádolja a görögöket, hogy elsüllyesztik a menekültek csónakjait.

Salvini Európa felelősségét firtatta

20.03.04 16:53

Felháborodását fejezte ki Matteo Salvini, az olasz Liga elnöke tegnap, amiért Recep Tayyip Erdoğan több millió bevándorlót küld Európába.

Erdogan a Törökországból útjára engedett menekültek befogadását követeli az Európai Uniótól

20.03.04 13:07

Recep Tayyip Erdogan emlékeztetett, miután országa hadserege február 27-én 36 katonát vesztett Szíriában, az ankarai vezetés elrendelte a nyugati határok megnyitását az Európába vágyó menekültek előtt.

Merkel: elfogadhatatlan a menekültek kárára folytatott politika

20.03.02 14:07

Érthető és méltányolható Törökország nehéz helyzete, a menekültek kárára folytatott politizálás viszont elfogadhatatlan - mondta Angela Merkel német kancellár hétfőn Berlinben a görög-török európai uniós (EU-) külső határ térségében kialakult…

Erdoğan: a Nyugat is ki fogja venni a részét a migrációból

20.03.02 12:40

Amióta megnyitottuk határainkat, százezrek keltek útra Európa felé, de ez a szám hamarosan már csak milliós nagyságrendekben lesz kifejezhető – hangoztatta a török államfő.

A(z) "Recep Tayyip Erdogan" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Erdogan szerint Macron „el akar számolni” a muszlimokkal

Recep Tayyip Erdogan török elnök szerint az Emmanuel Macron francia államfő által október elején bejelentett iszlám szeparatizmus elleni akciótervnek az a célja, hogy „elszámoljon” a muszlimokkal. Erdogan az Iszlám Együttműködés…

Ország

Magyar–izlandi: október 30-án indul a jegyértékesítés

A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint október 30-án 10 órától indul a jegyértékesítés a magyar válogatott soron következő három hazai mérkőzésére. Az MLSZ beszámolója szerint első körben a szurkolói klub tagjai…

Ország

A szíriai kurdok amnesztia-rendeletének következményei

A kialakult helyzetet veszi górcső alá a Migrációkutató Intézet legfrissebb elemzésében.

Politikus

Putyin szeretné folytatni a fegyverzetkorlátozási tárgyalásokat Washingtonnal

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken azt javasolta, hogy hosszabbítsák meg legalább egy évvel a hadászati támadó fegyverek számának csökkentéséről megkötött orosz-amerikai START-3 (Új START) szerződést.

 

Kategória ajánló