Rátgéber László hírek

Sport › Rátgéber László

Kosár: felfüggeszti működését a Rátgéber-akadémia

20.03.14 19:19

A koronavírus okozta rendkívüli helyzetre tekintettel a Rátgéber Kosárlabda Akadémia Alapítvány a jövő hétre felfüggeszti működését, s áttér a digitális munkára.

A szezon legnagyobb meccsei jöhetnek a Kosársulinak

20.01.31 16:43

Szombaton az U20-asoknál és a felnőtteknél is listavezető Rátgéber Akadémia látogat a Hódtói Sportcsarnokba.

Helytállt Pécsen a Vásárhelyi Kosársuli

19.10.29 10:49

Pécsre látogatott vasárnap a Vásárhelyi Kosársuli U20-as, valamint felnőttcsapata. Az együttesek nem esélyesként léptek pályára a Rátgéber Akadémián, ennek megfelelően alakultak az eredmények - de a kitűzött cél, a tisztes helytállás sikerült.

A(z) "Rátgéber László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Huszonöt éve kezdődött a pécsi kosaras sikertörténet

Huszonöt évvel ezelőtt szerezte meg első bajnoki címét Rátgéber László vezetésével a pécsi női kosárlabdacsapat.     Az akkor PVSK-Dália néven működött együttes a harmadik helyről jutott be a döntőbe, ahol 3-0-ra legyőzte…

Magyar település

Terv szerint halad a pécsi székesegyház felújítása

A templom mind a hívek, mind a turisták előtt továbbra is zárva tart.

Kultúra és szórakozás

Életműdíjat kapott Farkas Bertalan

A híres magyar űrhajós és nyugalmazott dandártábornok, Farkas Bertalan május 26-án vehette át a neves Görgei Artúr-életműdíjat Budapesten, a Honvédelmi Minisztériumban. A rangos elismerést dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter…

 

Kategória ajánló