Rádió hírek

Infotech › Rádió

Ötven százaléknál nagyobb az átoltottság a vásárhelyi idősotthonban

21.02.24 15:48

Folyamatosan érkeztek a koronavírus elleni vakcinák az elmúlt hetekben a hódmezővásárhelyi Kovács-Küry Időskorúak Otthonába. A tapasztalatokról Bálint Gabriella, a fenntartó Kapcsolat Központ főigazgatója számolt be a Rádió 7 szerdai…

Új műsorok a 95.8 Sláger FM programkínálatában

21.02.22 12:05

Zenés rádióshow, a Hangadó keretében keresi a tehetséges előadókat a Sláger FM, de szerdán rajtol el a ´Hétköznapi példaképek, nem hétköznapi történetei´ című műsor is.

Kispál Ferencre emlékezett Szél István megyei elnök

21.02.22 09:31

"A MAGOSZ alelnökét és Csongrád megyei elnökét, illetve a NAK Csongrád megyei tiszteletbeli elnökét nemcsak gazdatársai tisztelték, Aranykoszorús gazda kitüntetéssel és Kovács Béla-díjjal is elismerték munkáját. Saját gazdaságával is például szolgált…

Az NMHH nyilvános választ küldött az Európai Bizottságnak

21.02.22 09:16

A levélben Karas Monika arról ír, miért döntött úgy az általa vezetett szervezet, hogy nem biztosítja a rádió médiaszolgáltatási jogosultságának meghosszabbítását, ahogyan azt a Klubrádió vezetése kérte.

A magyar széppróza napja - Demeter Szilárd: A széppróza nem halott, tovább fog élni

21.02.18 12:04

Bár a kultúrafogyasztási szokások átalakultak, a magyar széppróza nem halott, tovább fog élni - mondta el a Kossuth Rádió csütörtök reggeli műsorában Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) főigazgatója A magyar széppróza napja alkalmából.

Hajnal Jenő: Az Mnt nem állt le a munkával, számost projekt megvalósítása van folyamatban

21.02.17 22:07

A Magyar Nemzeti Tanács nem állt le a munkával, számos projekt megvalósítása van folyamatban – emelte ki Hajnal Jenő a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában. A legfontosabb, hogy eljuthassunk a koronavírussal szembeni védelmi…

A(z) "Rádió" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

A virágboltok csak kedden zárnak, a bölcsődék egyelőre nyitva maradhatnak

„Nem volt más választásunk”, indokolta a minden eddiginél nagyobb szigorításokat a miniszterelnök szokásos pénteki rádióinterjújában. A kínai vakcinától nem volt semmi baja, másnap bement dolgozni. Manfred Webernek…

Nagyvilág

Közösen veszi fel a harcot a koronavírus ellen Dánia, Izrael és Ausztria – újabb kihívásokra is felkészülnek

A tudósok szerint a jövőben további vakcinák létrehozására lesz szükség a koronavírus elleni hatékony védekezéshez. Ennek fényében több ország is összefogott, hogy mutánsok elleni vakcinát dolgozzon ki.

Tudomány

A megélhetése forog kockán: szakmát váltott Mc Hawer: ezt reméli az új vállalkozástól

A koronavírus járvány a hírességek életét is átírta. A sztárok körében sem ritka, hogy teljesen új szakmába kezdenek, így biztosítva a megélhetésüket.

Közélet

A Médiatanács eljárást indított az RTL ellen, amiért sugározta a nemek egyenjogúságáról szóló hirdetést

Az RTL Magyarország szerint ők jogszerűen jártak el, amikor sugárzási időt biztosítottak a szivárványcsaládokról szóló társadalmi célú hirdetésnek.

 

Kategória ajánló