Puzsér Róbert hírek

Ismert személy › Puzsér Róbert

Így támadt Berkire Puzsér: „Ragacsos moslék”

19.09.17 09:55

Úgy tűnik nincs vége az adok kapoknak Berki Krisztián és Puzsér Róbert között, akiknek a vitájuk a főpolgármesteri székért folyó harcban teljesen elmérgesedett.

Ellenzéki cirkusz: Berki feljelenti Puzsért

19.09.17 00:04

Berki Krisztián és Puzsér Róbert – a két ellenzéki főpolgármester - jelölt – viszonya már a büntetőfeljelentésig jutott. Berki megelégelte, hogy a humorista kampányvideójában cizelláltan szidta a celebet, többek között bűnözőnek…

A háború folytatódik: Berki jól kiosztotta Puzsért

19.09.16 12:19

Puzsér pénteken jelentette be, hogy feljelentette Berkit a rendőrségen. Nos, az izomceleb nem maradt adós a csattanós válasszal!

Berki: Puzsér egy ingyenélő lúzer

19.09.16 07:43

Tovább folytatódik az ellenzéki roncsderbi, Berki Krisztián és Puzsér Róbert a két főpolgármester-jelölt újból egymásnak esett, ezúttal egy Hír Tv-s vita miatt.

Minden főpolgármester-jelöltet megbírságoltak

19.09.15 22:24

Senki nem vitte vissza időben az összes felvett ajánlóívet. Bírságot kell fizetnie a főpolgármester-jelölteknek, mert az ajánlásgyűjtési időszak lezárultával nem sikerült visszavinniük minden kiadott ívet az illetékes választási irodának a megadott…

Az NVB elutasította a Berki Krisztián nyilvántartásba vétele miatti fellebbezést

19.09.15 21:19

A Nemzeti Választási Bizottság hétfőn elutasította az Állampolgárok a Centrumban Egyesület fellebbezését, amelyet Berki Krisztián (független) főpolgármester-jelölt nyilvántartása vétele miatt nyújtottak be.

Puzsér Róbert feljelentette Berki Krisztiánt

19.09.13 16:40

Puzsér Róbert pénteken fellebbezést nyújtott be a Fővárosi Választási Bizottságnál és feljelentést tett a rendőrségen Berki Krisztián ajánlásgyűjtése és az ajánlások eredetének megkérdőjelezhető tisztasága miatt. Az atv.hu azt írja, "a Sétáló…

A(z) "Puzsér Róbert" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Puzsér Róbert: Angela Merkel és a kínai fenyegetés

Angela Merkel szerint Európának nem szabad fenyegetésként tekintenie Kínára.

Politikus

Vitézy Dávid lehet a kormány budapesti húzóembere

Vitézy Dávid vezetésével alakul meg a kormányzati Budapest-politika szakmai műhelye. Az ellenzéki vezetésű főváros mellett így létrehozzák a Budapest Fejlesztési Központot,  ahol a vezérigazgatói posztot kapja meg a BKK…

Politikus

Az Isztambuli Egyezmény ratifikálását sürgeti az Lmp

A párt országgyűlési képviselője szerint az egyezmény tartalmazza azokat a lépéseket, amelyekkel vissza lehet szorítani a családon belüli erőszakot.

Politikus

„A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali"

Örült Karácsony Gergely megválasztásának, Tarlós István neki csalódást okozott – többek között ezt is elárulta a Magyar Hangnak adott interjújában Nádasdy Ádám költő-nyelvész.

 

Kategória ajánló