Puzsér Róbert hírek

Ismert személy › Puzsér Róbert

Horváth Csaba nekiment Puzsérnak, Karácsony már nem foglalkozik vele

19.01.26 14:39

Horváth Csaba egyszerűen trollnak nevezte Puzsért, Karácsony pedig elmondta, már nem tud fennakadni azon, hogy Puzsér Róbert épp kinek szól be a Facebookon – a két politikus a Népszavának adott interjút.

Puzsér visszavágott Horváth Csabának

19.01.26 14:30

Puzsér kikelt a politikai riválisai ellen. Közös interjút adott a Népszavának az MSZP és a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje, akik közül a szocialista Horváth Csaba trollnak nevezte vetélytársát, a Sétáló Budapest koncepcióval kampányoló Puzsér Róbertet.…

A(z) "Puzsér Róbert" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Puzsér Róbert: Az erőszak nem férfiprivilégium

Nem a férfiak és nők közti törésvonalat kéne mélyíteni.

Politikus

Karácsony Gergely benyújtott egy tízmilliárdos számlát az állami kukaholdingnak

Megérkezett az állami kukaholdinghoz, vagyis a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-hez az a Fővárosi Közterület-Fenntartó Zrt. által kiállított számla, amely a fővárosi szemétszállításért még…

Politikus

Itt az ideje a felelősségteljes klímavédelmi döntéseknek

A „semmittevés politikájának” nevezte a jelenlegi klímapolitikát szerdai sajtótájékoztatóján Kendernay János, az LMP társelnöke Nyíregyházán.

Politikus

Új aktiváló erőre van szükség a jobboldalon

Tarlós István ma már úgy látja, el kellett volna vállalnia a főpolgármesteri vitát a 2019-es önkormányzati választások előtt, mert azt nem tudta volna elveszíteni, hiszen az ellenfele nem volt felkészült.

 

Kategória ajánló