Puzsér Róbert hírek

Ismert személy › Puzsér Róbert

Szolidaritást a fasisztákkal most!

Tegnap 07:20

Elfogadhatatlan az a megsemmisítő csapás, ami a Mi Hazánk Mozgalom fasisztáinak facebook-oldalát érte.

Nem várt fordulatot vett Berki Krisztián és Puzsér Róbert pere

20.10.20 09:16

Ma lett volna az első tárgyalása Berki Krisztián Puzsér Róberttel szemben indított büntetőperének. A tárgyalást viszont elhalasztották, mivel Berki ügyvédje egy újabb vádpontot nyújtott be a kritikus ellen.

Puzsér Róbert elárulta, kivel lehetne megverni Orbán Viktort 2022-ben

20.10.18 09:36

Puzsér Róbert meggyőződése, hogy Orbán Viktor olyan miniszterelnök-jelölttel verhető, akinek vannak jobboldali vegyértékei, s aki ezek által képes a Fideszt a saját felségterületén, vagyis a vidéki városokban és a falvakban kihívni – ahogy Márki-Zay…

Varga Viktor az Instagramon osztotta ki Puzsér Róbertet

20.10.17 16:31

Puzsér Róbert nemrég az Önkényes mérvadó című videósorozata egy részében ekézte Varga Viktort, aki most Instagramon támadt vissza. Bejegyzésében idegbetegnek nevezte a kritikust, és azzal vádolta meg, hogy ő csak irigy rá.

Gyurcsány-szekta: túl a marketingen

20.10.13 09:13

Alig egy év telt el azóta, hogy Gréczy Zsolt a DK országgyűlési képviselőjeként ejakulált péniszéről készített képekkel csajozott, a fotók pedig nyilvánosságra kerültek – a politikus családjának és pártjának védelmében gyorsan lemondott, Gyurcsány…

A(z) "Puzsér Róbert" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Puzsér Róbert: Szolidaritást a fasisztákkal most!

Elfogadhatatlan az a megsemmisítő csapás, ami a Mi Hazánk Mozgalom fasisztáinak Facebook-oldalát érte.

Ismert személy

Kiderült, ezért eszik habzsolva Berki Krisztián

Berki Krisztián felesége megdöbbentő kijelentést tett férjéről. Mazsi szerint Berki azért habzsol a mai napig, mert gyerekkorában éhezett.

Ismert személy

Összebalhézott Varga Viktor és Puzsér Róbert

Megy a csörte a kritikus és az énekes között.

Közélet

Fogházba megy az ittas vezető

A Bajai Járási Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt az ittas járművezetés miatt korábban többször elítélt férfit, aki október 1-jén Baja belterületén ismét ittasan közlekedett autójával.

 

Kategória ajánló