Püspökladány hírek

Magyar település › Püspökladány

A bíróságon garázdálkodott

20.01.25 13:25

A szekszárdi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 18 éves helyi férfival szemben folytattak garázdaság vétség elkövetése miatt.

Útakadályok, tűz, közlekedési baleset Hajdú-Bihar Megyében

20.01.18 11:07

Pénteken a megye több pontján kellett fát, faágat eltávolítani a tűzoltóknak, illetve rendőri intézkedésekre is sor került.

Árokba borult egy gépkocsi a Nagyrábé és Bakonszeg közötti úton

20.01.14 08:18

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi kedd reggel Hajdú-Bihar megyében, a Nagyrábé és Bakonszeg közötti úton. A balesethez a püspökladányi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

A(z) "Püspökladány" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Tűz ütött ki egy tanyaépületben Szolnok külterületén

Egy kétszáz négyzetméteres tanyaépület mintegy nyolcvan négyzetméternyi részén keletkezett tűz Szolnok külterületén, a Besenyszögi útnál. Az épület berendezési tárgyai és tetőszerkezete égtek. A városi hivatásos tűzoltók négy…

Gazdaság

Leszavazta a fővárosi többség a 3-as metró klimatizálását

Erről Vitézy Dávid is megemlékezett közösségi oldalán. Mint írta: „Nagyon sajnálom, hogy hosszú vita után az M3-as metró orosz vonatainak utólagos klimatizálását – Ughy Attila képviselő javaslatát elutasítva – végül nem…

Magyar település

Reagált a Debreceni repülőtér: az előírásoknak megfelelő volt a hőmérős vizsgálat

Mikor észrevették a hibát, lecserélték a műszert, szerdán pedig az érintett utasokat felhívták.

 

Kategória ajánló