Pünkösd hírek

Esemény › Pünkösd

Színes, fergeteges forgatag volt a néptánctalálkozó

19.05.13 09:10

Bár a hét végi szeszélyes időjárás kissé próbára tette a vasárnap negyedik alkalommal megrendezett Pünkösdi Rózsa Gyermek-Néptánctalálkozó résztvevőit, akik így nem a Munkásművelődési Központ udvarán, hanem a szomszédos iskola tornatermében…

Amilyen egyszerű, olyan finom: lebbencsleves gazdagon

19.04.27 16:03

Ha egy tartalmas finom levesre vágyunk, íme, a lebbencsleves receptje, amely gyorsan és könnyedén elkészíthető, és a füstölt szalonnától igazán finom ízt kap a leves.

Folytatódik a gerjeni iskolában a munka!

19.04.26 17:09

Folytatódik a gerjeni iskolában a munka! A pünkösdi egyház veszi át szeptembertől az intézmény fenntartását, Kenessey Albert Általános Iskola és Alapfokú művészeti intézmény néven. Minderről lakossági fórumon tájékoztatták a szülőket és a…

Húsvéti mise előtt dőlt össze egy templom, legalább 13-an meghaltak

19.04.19 12:15

Legalább 13-an meghaltak, amikor leomlott egy templom fala Dél-Afrikában. A templomban a húsvéti misére készülődtek, amikor a kőépület egy része összedőlt – írja a BBC.

A(z) "Pünkösd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Csíksomlyót érdemes felkeresni a pünkösdi búcsú idején kívül is

A székelyföldi székely és a moldvai csángó magyar katolikus hívek búcsújáró helye napjainkban a legismertebb zarándokhely a Kárpát-medencében.

Életmód

Gyorsan könnyűt: Sonkás-sajtos szendvics leveles tésztából

A leveles tészta minden időben kincset ér. Ha van otthon a fagyasztóban egy csomaggal, akkor pillanatok alatt készíthetünk belőle édes, vagy sós finomságot. Gyorsan könnyűt rovatunkban ezúttal egy olyan pofonegyszerű…

Nagyvilág

A Fidesz azonnali kizárását kezdeményezik

A felfüggesztett Fidesz azonnali kizárását kezdeményezi a kereszténydemokrata pártcsaládból a dán Konzervatív Néppárt elnöke és európai parlamenti delegációvezetője.

Ország

Koronavírus-fertőzéssel diagnosztizálták a marosvásárhelyi járványkórház két egészségügyi asszisztensét

Kimutatták a koronavírus-fertőzést szerdán a marosvásárhelyi járványkórházban dolgozó két egészségügyi asszisztensnél.

 

Kategória ajánló