Pünkösd hírek

Esemény › Pünkösd

Már augusztus 20-ra is telítődnek a szálláshelyek

19.05.31 23:28

A pünkösdi hosszú hétvége a negyedik extra üdülési lehetőség ebben az évben, amelynek kapcsán a Szállás.hu összesítette az eddig beérkezett előfoglalási adatokat.

Fantasztikus programokkal vár a Filharmóniafeszt

19.05.31 13:13

Fantasztikus programokkal vár a Filharmóniafeszt   A Filharmónia Magyarország 2018/19 évad bérletes sorozatai a végéhez értek, legközelebb szeptemberben várják vissza a közönséget, de kezdetét veszi a fesztiválok és nyáresti sorozatok időszaka,…

Dunai hajóbaleset: először használták a dunai sürgősségi mentőhajót

19.05.30 15:43

A folyamatos esőzés és az áradó Duna miatt be kellett vetni a dunai hajóbalesetnél a sürgősségi mentőhajót, ami az első éles akciója volt, pünkösd utánra tervezték a hivatalos rendszerbe állítását.

Jövő hétvégén elrajtol a 38. Pünkösdi Regatta

19.05.30 13:43

A Túravitorlás Sportklub idén 38. alkalommal, június 8-10. között rendezi meg hazánk egyik legkedveltebb nagyhajós túraversenyét, a három napon át tartó Pünkösdi Regattát, amelynek az egyik legizgalmasabb része idén is a Helly Hansen kupa, azaz…

Nincs megállás: Pünkösdkor is Egerbe akar jönni pihenni a turisták többsége

19.05.30 10:58

A pünkösdi hosszú hétvége a negyedik extra üdülési lehetőség az évben. A Szallas.hu foglalási adatai alapján 32 százalékkal nő a forgalom a tavalyi év pünkösdi időszakához képest, a legtöbben Gyula, Siófok és Eger szálláshelyeit választották.

Pünkösdkor 32 százalékkal nő a magyar szálláshelyek forgalma

19.05.30 08:49

A pünkösdi hosszú hétvége a negyedik extra üdülési lehetőség az évben. A Szallas.hu foglalási adatai alapján 32 százalékkal nő a forgalom a tavalyi év pünkösdi időszakához képest, a legtöbben Gyula, Siófok és Eger szálláshelyeit választották.

Varázserővel bír a Pünkösdi eljegyzés a badacsonyi Rózsakőnél

19.05.29 20:22

Ha egy szerelmes pár ücsörög egy kicsit a Rózsakövön háttal a Balatonnak, egy éven belül összeházasodnak és örökké boldogan élnek.

Örök boldogságot ígér a badacsonyi pünkösdi eljegyzés

19.05.29 19:28

A termékenység, az újjászületés és a párválasztás ünnepe alkalmából idén is lesz eljegyzési ceremónia pünkösd vasárnap a badacsonyi Rózsakőnél, amire várják a jelentkezőket.

Pünkösdi Hal- és Vadünnep: legalább 30 ezer vendéget várnak

19.05.29 16:31

2019.05.29. A gasztronómia és a bor kerül előtérbe a  június 7. és 10. között megtartandó Pünkösdi Hal- és Vadünnep alkalmával Szekszárdon. A négynapos rendezvénysorozat ideje alatt a helyi csoportok fellépése mellett olyan országos hírű…

A(z) "Pünkösd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Pünkösdkor 13. alkalommal indul Erdélybe a Székely gyors és a Csíksomlyó expressz össznemzeti zarándokvonat

A csaknem fél kilométer hosszú „össznemzeti zarándokvonat”, a Székely gyors és a Csíksomlyó expressz utasai.

Életmód

Visszatérnek a kétfutamos hétvégék a WTCR-be

Átszervezik a versenyhétvégéket és a költségeket is csökkentik a túraautó-világkupa szervezői annak érdekében, hogy idén is népes és színvonalas mezőny alakulhasson ki.

Nagyvilág

Niedermüller Péter pénzt vett el az egyházaktól és a kerületi lakosoktól

A Dk-s kerületvezetés keresztény egyházak iránt viselt ellenszenve tettekben is megmutatkozott, és el akarják üldözni azokat a civil szervezeteket, amelyeket nem tudnak hasznosítani a politikai küzdelemben.

Ország

Holttestet kerülgettek a temesvári szupermarketben a vevők

Rosszul lett és meghalt egy férfi, de az üzlet nem zárt be.

 

Kategória ajánló