Propaganda hírek

Közélet › Propaganda

Felháborodott Gulyás Gergely: “Michael Roth arcátlansága a német külpolitika szégyene”

20.08.23 16:55

Magyarországot vádolja antiszemitizmussal annak az országnak a politikusa, ahol az elmúlt évben a nyílt utcán gyilkoltak zsidókat származásuk miatt. A külügyi államtitkár kijelentése “a 30-as évek minden valóságalapot nélkülöző német propagandáját…

A Momentum már az óvodákban bevezetné az Lmbtq-propagandát

20.08.21 13:16

A szemlélet hasonlít Dobrev Klára 2009-es Lmbtq-propagandájára, amely szintén kötelezővé tette volna a genderszemléletű oktatást már óvodás kortól.

Hírportálok szerkesztőségi rendszerébe csempésztek álhíreket

20.08.04 11:37

Ghostwriter néven emlegetett, főként NATO- és amerikai katonákat besározó csoport évek óta terjeszti ezen az úton a propagandát - idézi az Index.hu Andy Greenberg techújságíró cikkét.

A Jobbik petíciót indított a Facebook-törvény ellen

20.08.03 20:07

Az ellenzéki párt szerint meg kell akadályozni, hogy a kormány a propaganda-birodalma kiépítése és az Index kivégzése/bekebelezése után a Facebookot akarja befolyása alá helyezni.

A(z) "Propaganda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Oscar-esélyes film főszereplőjével beszélget Tilla

Propaganda e heti részében Stork Natasa színésznővel, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című film női főszereplőjével találkozhatnak a nézők.

Politikus

2,8 millió forintos jutalmat ad saját magának Gyál polgármestere

Közel nettó 3 millió forintos jutalmat ad saját magának Pápai Mihály, a Pest megyei Gyál fideszes polgármestere. A járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a helyi képviselőtestület nem is szavazhatott erről. A helyi DK szerint ez sem…

Közélet

Tömegével jöhetnek a migránsok Brüsszel új LMBTQ stratégiája miatt

Több épületet is fénnyel festettek szivárványszínűre Lengyelországban november 16-án, a tolerancia világnapján

Nagyvilág

A Semmelweis Egyetemen diagnosztizálták az első Covid okozta sokszervi gyulladást gyerekeknél

Gyógyultan otthonába távozhatott az a kétéves kisfiú, akinél először diagnosztizálták a Semmelweis Egyetemen a koronavírus-fertőzés következtében kialakuló sokszervi gyulladást.

 

Kategória ajánló