Propaganda hírek

Közélet › Propaganda

Bán Zsófia gyerekkönyvét is megsemmisítette Dúró Dóra

20.10.09 13:57

A Meseország mindenkié című mesekönyv után újabb, szerinte homoszexuális propagandát is tartalmazó mesekönyvet semmisített meg pénteken Budapesten a Mi Hazánk Mozgalom nevű párt elnökhelyettese - írta az Mti. 

Dúró Dóra nekiment Kásler Miklósnak

20.10.09 12:49

A Mi Hazánk elnökhelyettese közösségi oldalán jelentette be, hogy törvényjavaslatot nyújt be a "homoszexuális tartalmú mesekönyvek" ellen.

Budaházyék fenyegetőzése miatt nem mernek élő meseolvasást tartani a gyerekeknek Budapesten

20.10.03 16:47

Vasárnap délelőtt Szalai Kriszta színésznő és Őrsi Gergely II. kerületi polgármester felolvasást tartott volna a Dúró Dóra által ledarált Meseország Mindenkié! című kötetből az Átriumban. /Szigetváry Zsolt A rendezvény végül elmarad – szúrta ki a…

A nap legfontosabb hírei – 2020. szeptember 29.

20.09.30 11:31

Vörös listára tette az EU Magyarországot a járvány terjedése miatt, Orbán Viktor az uniós biztos lemondását követeli, de hiába.

A(z) "Propaganda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

EU-biztos: “Olyan helyzetet szeretnénk, amiben az újságírók szabadon dolgozhatnak”

Átlátható tulajdonosi viszonyokat szeretne a média területén az Európai Bizottság, melynek elnöke erről is egyeztet a magyar kormánnyal. Nem kell általános betiltástól tartaniuk a külföldet célzó, propagandát sugárzó…

Politikus

Bartók Csaba szerint szándékosan verték szét a Cserepes sori piacot

A Fidesz szegedi vezetője  szerint egyfajta szociális eladótérként üzemel a város által bezárni kívánt piac, ahol a kispénzű emberek próbálnak árut eladni és venni.

Közélet

LMBTQ-webáruházat indított a Humen Magazin kiadója

A leszbikusokat, melegeket, biszexuálisokat és transzneműeket célzó webshop egy olyan platformként kíván működni az internetes áruház, ahol a lehető legtöbb szivárványos termék megtalálható a könyvektől, a prémium kozmetikumokon…

Nagyvilág

Koronavírus - Kiderült, hogy mikor tetőzik nálunk a járvány

Reménykeltő, hogy csökken a növekedés dinamikája.

 

Kategória ajánló