Propaganda hírek

Közélet › Propaganda

Az oroszok tapsolnak a magyar kormány propagandájának 

21.04.27 20:39

Az orosz média minden lehetséges csatornáján, így a Szputnyik állami médiakonglomerátum idegen nyelvű híreiben is világgá kürtölte, hogy Magyarországon a Szputnyik V vakcinát találták a legjobbnak az összes alkalmazott oltóanyag közül. 

Kétezermilliárdot önt a kormány az oktatásba: miniváros, világ legjobb egyeteme és kínai kémek is szóba kerültek

21.04.20 08:19

A világ egyik legjobb egyeteme, a kínai Fudan érkezik Budapestre - mondják a hírek, miközben már évek óta itt van - magyarázta Palkovics László egyebek mellett a HírTV-ben. Miért jó ez Magyarországnak? Vannak-e veszélyek?…

A(z) "Propaganda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Teljes stratégiai és együttműködési partneri kapcsolatot alakított a Fudan Egyetem a kínai állampárti propagandával

De a magyar kormány szerint nem lesz ideológiai oktatás a Kínai Kommunista Párt elitképző egyetemének budapesti campusán.

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Életmód

Újabb jó hír, elértük a 4,3 millió beoltottat

A kínai és az orosz oltóanyagok az uniós veszélyhelyzeti engedélyezési rendszer keretein belül magyar hatósági engedéllyel bírnak.

Közélet

Dollármilliárdokat veszítünk évente az LMBTQ-diszkrimináció miatt

A kelet-európai országoknak évi közel két százalékos veszteséget okoz a gazdasági növekedésben az LMBTQ emberek diszkriminálása – állítja az Open for Business (OFB) elnevezésű szervezet, amely mögött számos, a melegek…

 

Kategória ajánló