Prága hírek

Nagyvilág › Prága

Megnyílt a prágai John Lennon-fal múzeuma

21.07.23 18:37

Megnyílt a prágai John Lennon-fal múzeuma pénteken. The Lennon Wall Story névre keresztelt múzeumban többtucatnyi, főleg a csehszlovák szocialista rendszer utolsó évtizedeiben készült fényképpel, tematikus kiadvánnyal, valamint egy új…

A cseh bajnoktól igazolt kapust a DAC

21.07.04 15:20

A dunaszerdahelyi sárga-kékek hivatalos honlapjukon jelentették be, hogy szerződtették a prágai Slavia 23 esztendős hálóőrét, Martin Vantrubát. A fiatal hálóőr két évre kötelezte el magát a csallóközi együtteshez, ő a Dac első nyári szerzeménye.

Ismét hatalmas vihar rombolt Csehországban

21.06.30 10:08

Mintegy 145 ezer háztartás volt áram nélkül szerda reggel az éjjeli szélvihar és heves esőzés következtében Csehországban – jelentette a közszolgálati Cseh Hírtelevízió.

Kártérítést kér Prága Moszkvától a vrběticei lőszerraktárak felrobbantása miatt

21.06.29 15:55

Csehország kártérítést követel Oroszországtól egy lőszerraktárban hét éve történt robbanás miatt. A vrběticei lőszerraktárakban 2014-ben bekövetkezett tragédiában két vétlen civil halt meg, a cseh nyomozás szerint orosz ügynökök robbantottak.

Az utolsó közös egri és pataki diplomaosztó

21.06.28 13:41

A most záruló tanév oklevélátadó ünnepségével utolsó közös eseményét tartotta az egri Eszterházy Károly Egyetem (Eke), valamint eddigi intézménye, a sárospataki Comenius Campus pénteken.

A(z) "Prága" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Világszerte húsz város csatlakozott Karácsony és a V4-fővárosok polgármestereinek Szabad Városok-kezdeményezéséhez

Budapest-Pozsony-Prága-Varsó-tengely többek között Párizzsal, Londonnal, Los Angelessel, Zágrábbal , Béccsel, Barcelonával és két tajvani várossal bővül, de a Szadad Városok Szövetsége ezzel még kevésbé látszik többnek szimbolikus…

Ország

Kontra: Már a saját pártcsaládjának is kezd kínos lenni Cseh Katalin?

Ez azért volt ciki, mert Cseh Katalin folyton fideszes korrupcióval kampányolt.

Nagyvilág

Megszavazták: az olaszoknál csak az dolgozhat, akinek van védettségi igazolványa

Olaszország az első olyan európai ország, amely kötelezővé teszi a Covid-igazolvány meglétét minden munkavállaló számára - számol be a hírről a CNBC.

Tudomány

OECD: Magas színvonalon teljesített a magyar oktatás a járvány alatt

Csütörtökön jelent meg az OECD oktatási körképe – közölte az EMMI.

 

Kategória ajánló