Potápi Árpád hírek

Politikus › Potápi Árpád

Szövetségesekre talált a nemzetpolitikai államtitkárság

19.07.01 14:26

Fontos, hogy olyan munkatársaink legyen az egész Kárpát-medencében, akik a magyar jogrend mellett ismerik az utódállamok törvényeit, de még inkább a helyi szokásjogot – mondta Potápi Árpád János.

Új szórvány óvodai központot építenek a Vajdaságban

19.06.28 13:56

A maradéki óvoda a magyar kormány Kárpát-medencei óvodafejlesztési programjának keretében épülhet fel. Budapest összesen 80 millió forinttal támogatja a beruházást – közölte Potápi Árpád János.

Tovább erősödik a határon túli intézményrendszerünk

19.06.28 05:59

Az óvodafejlesztési program célja a magyar identitás megerősítése, ugyanis ameddig magyar nyelven tanulnak a gyerekek, addig lesz magyar jövő is a Kárpát-medencében – hangsúlyozta Potápi Árpád János.

Nagyvárad krónikája

19.06.22 06:08

Nagyszabású monográfia készült Nagyváradról: Kormányos László mintegy 850 oldalas kötete a kezdetektől napjainkig foglalja össze kronologikus sorrendben a partiumi település történetét.

A(z) "Potápi Árpád" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Nemzeti összetartozás: Semjén Zsolttal és Potápi Árpád Jánossal egyeztetett az MKP

Kedden az Mkp küldöttségét fogadta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár.

Közélet

A kormányhivatali ügyfélszolgálatok már bejelentkezés nélkül is felkereshetők

Hétfőn újabb enyhítések léptek életbe a kormányhivatali ügyintézésben. Időpontfoglalás nélkül is lehetséges május 25-től a kormányhivatali ügyintézés a tizenkilenc megyében, közölte a Miniszterelnökség.

Ország

Pénteken az ukrán külügyminiszter érkezik Magyarországra

Szijjártó Péter Facebook oldalán jelentette be, hogy pénteken egy újabb vendég, az ukrán külügyminiszter érkezik hazánkba.

Nagyvilág

Két csempészakciót is megakadályoztak a határőrök Kárpátalján

Május 27-én reggel a munkácsi határőregység munkatársai két csempészakciót is megakadályoztak.

 

Kategória ajánló