Potápi Árpád hírek

Politikus › Potápi Árpád

Határtalanul. Több mint turizmus

19.11.25 12:13

A fiatalokra kiemelt szerep vár a nemzetpolitikában – fejtette ki Potápi Árpád János államtitkár a Nemzetpolitikai Államtitkárság Határtalanul! – Több mint turizmus konferenciáján Budapesten.

75 éve végleg hazatérhettek a bukovinai székelyek

19.11.23 20:37

Potápi Árpád János köszöntőbeszédében elmondta: a bukovinai székelyekről tudhatunk a magyar népcsoportok közül a legtöbbet.

Potápi Árpád: az új ukrán vezetéssel már több szinten folytak egyeztetések

19.11.16 15:31

Emigrációs és diaszpóraközpontot hoz létre a kormány, egyebek mellett a Mikes-program keretében hazahozott értékeket, levéltári anyagokat gyűjtik össze és mutatják be az érdeklődőknek itt - mondta el az InfoRádióban a Miniszterelnökség…

A(z) "Potápi Árpád" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Bátorító üzenet határon túli honfitársainknak az anyaországból

Potápi Árpád János kiemelte, június 4-én úgy emlékezzünk a múltra, hogy közben tekintsünk a jövőbe is.

Közélet

Orbán Balázs élő adásban osztotta ki a DK-t: szerinte szabotálják a nemzeti összetartozás ügyét

A kormány minden magyar állampolgárnak segíteni szerezne a válsághelyzetben. Erről Orbán Balázs, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese beszélt az ATV Start című műsorában.

Ország

Letartóztatták az embercsempészt

A Pécsi Járásbíróság június 5-én egy hónapra elrendelte az ukrán állampolgárságú letartóztatását több személynek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

Nagyvilág

Örtüzek gyúltak a Nemzeti Összetartozás Napján

Számos település határában lobbantak fel az őrtüzek a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, Trianon századik évfordulóján. A Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség kezdeményezéséhez a csíkszeredai cserkészek is…

 

Kategória ajánló